“ΟΧΙ στο άδικο, ΝΑΙ στο δίκιο του Ηρακλή”

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Τάκη, με τους βουλευτές του Νομού Θεσσαλονίκης. Στο κάλεσμα του Ηρακλή ανταποκρίθηκαν η κα. Αράπογλου και οι κ.κ. …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Τάκη, με τους βουλευτές του Νομού Θεσσαλονίκης. Στο κάλεσμα του Ηρακλή ανταποκρίθηκαν η κα. Αράπογλου και οι κ.κ. Καράογλου, Τζιτζικώστας, Γκιουλέκας, Αναστασιάδης, Ζιώγας, Κολοκοτρώνης, Ορφανός, Ιωαννίδης, Βελόπουλος (δια εκπροσώπου), Μαγκριώτης (δια εκπροσώπου), ενώ εκπρόσωπο έστειλε τη συνάντηση και ο Γιώργος Ανατολάκης. Το παρών έδωσαν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ντίνος Κοσμόπουλος.


Άπαντες υπέγραψαν το έγγραφο που συνέταξε η ΠΑΕ με τον τίτλο «ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ», το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι… «Λέμε όχι στο άδικο και στο παράλογο και ένα μεγάλο ναι στην τήρηση του δικαίου και της λογικής του ελληνικού ποδοσφαίρου». Δεσμεύτηκαν να βρεθούν την Τετάρτη, κοντά στους φίλους του Ηρακλή που θα μεταβούν στην πρωτεύουσα και θα έχουν επαφές με διάφορους ανθρώπους από τα κέντρα αποφάσεων. Τέθηκε το θέμα συνάντησης όλων με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναχωρεί την Δευτέρα στη Νότιο Αφρική.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top