Δωρεάν εγγραφές στον ΓΣ, ανοιχτή η μπουτίκ τη Δευτέρα

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση της Δευτέρας εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής. Με στόχο να συγκεντρωθεί το ίδιο …

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση της Δευτέρας εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής.

Με στόχο να συγκεντρωθεί το ίδιο μεγάλος, αν όχι μεγαλύτερος, αριθμός κόσμου το απόγευμα της Δευτέρας ο Ερασιτέχνης Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και αναφέρει ότι το απόγευμα της μεγάλης συγκέντρωσης ανοιχτές θα παραμείνουν οι μπουτίκ στο Ιβανώφειο και στο Κατσάνειο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλάθλους να προμηθευτούν αξεσουάρ της αγαπημένης τους ομάδας. Παράλληλα στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο συνεχίζονται οι εγγραφές μελών αλλά και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο της ιδέας του Ενιαίου Ηρακλή, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως η εγγραφή στον Σύλλογο θα είναι δωρεάν για όσους προμηθευτούν παράλληλα και εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής θα ήθελε αρχικά να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που στις κρίσιμες αυτές στιγμές για το σύλλογο δίνει το παρών με κινητοποιήσεις πρωτοφανείς για τα δεδομένα της πόλης και της χώρας, βάζοντας στην άκρη προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παράλληλα καλεί τους οπαδούς της ομάδος να δώσουν για ακόμα μια φορά το παρών στην μεγάλη συγκέντρωση της Δευτέρας 07/06 που θα έχει αφετηρία το Ιβανώφειο και να ενημερώσει ότι μόνο για το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας θα λειτουργήσουν οι μπουτίκ στο Ιβανώφειο και στο Κατσάνειο απ’ όπου ο κόσμος θα μπορεί να προμηθευτεί αξεσουάρ της ομάδος.

Τέλος, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ιδέας του Ενιαίου Ηρακλή ο Γυμναστικός Σύλλογος, κατόπιν δέσμευσης του προέδρου του Κωνσταντίνου Γωγάκου, δίνει το δικαίωμα δωρεάν εγγραφής στον Ερασιτέχνη για όσους έχουν ήδη αγοράσει διαρκείας στο ποδόσφαιρο, εφόσον προσκομίσουν την απόδειξη αγοράς. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο από τις 09:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00. Για τη διευκόλυνση του κοινού η αίτηση εγγραφής στον ΓΣ είναι διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή και στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη www.iraklis.org, απ’ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν και να την προσκομίσουν συμπληρωμένη στα γραφεία του Ηρακλή στο Κατσάνειο.”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top