Πασβαντίδης: “Τρομακτικά άδικη απόφαση”

Ο Αντινομάρχης Αττικής, Χάρης Πασβαντίδης, τοποθετήθηκε (4/6) στο «Αθλητικό Metropolis» για τα μεγάλα προβλήματα και εμπόδια που έχουν στηθεί κατά του Ηρακλή: «Παρακολουθούσα από τις εφημερίδες …

Ηρακλής

Ο Αντινομάρχης Αττικής, Χάρης Πασβαντίδης, τοποθετήθηκε (4/6) στο «Αθλητικό Metropolis» για τα μεγάλα προβλήματα και εμπόδια που έχουν στηθεί κατά του Ηρακλή: «Παρακολουθούσα από τις εφημερίδες το θέμα. Πλέον δεν το παρακολουθώ, αλλά με τις όποιες δυνάμεις έχω μπήκα στο πρόβλημα. Έχω ξεκινήσει ήδη τις επαφές και προσπαθώ με κάθε τρόπο να καταλάβουν ότι ηθικά, ιστορικά, αθλητικά είναι μια τρομακτικά άδικη απόφαση και δεν πρέπει να τη λάβουν σε βάρος του Ηρακλή. Η «μάχη» πρέπει να είναι κατά κύριο λόγο νομική και με επιχειρήματα να δοθεί. Αν δεν εδραιώσουμε νομικά τη θέση μας, έχω την αίσθηση ότι θα μας πουν ότι έχουμε νομικά κενά και δε θα μπορούν να μας βοηθήσουν».
Σχετικά με τα λάθη που έγιναν από την προηγούμενη διοίκηση, ο Χάρης Πασβαντίδης υπογράμμισε: «Υπήρξαν εγκλήματα και μεγάλα προβλήματα της προηγούμενης κατάστασης. Υπήρχε αδράνεια. Έγινε προσπάθεια από τη νέα διοίκηση να συγκεντρωθούν τα έγγραφα. Ελπίζω ότι θα καταφέρουν ως ενός σημείου να καλυφθούν και θα επικρατήσει η λογική και το συναίσθημα. Ο Ηρακλής δεν έχει αντιπάθειες στην Αθήνα. Αυτοί που θα πάρουν την απόφαση έχουν μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επηρεάζει όσους παίρνουν αποφάσεις ότι να εφαρμοστούν οι νόμοι.
Πρέπει να έχουμε πολύ αγωνιστική ισχυρή διάθεση και με τον κόσμο. Όχι με την ενιαία ότι θα τα ρημάξουμε όλα, αλλά ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι».
Κλείνοντας ο Αντινομάρχης Αττικής τόνισε: «Δεν είμαι ούτε απαιδιόδοξος, ούτε αισιόδοξος. Τρία χρόνια μας βγήκε η ψυχή να σωνόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος, φέτος αλλιώς μας βγαίνει η ψυχή. Θα κάνω ότι μπορώ. Αγωνιώ για την ομάδα, την αγαπώ πραγματικά. Δε μπορώ να παίρνω πρωτοβουλίες χωρίς να μου το ζητούν, αλλά μου το ζήτησε η διοίκηση και είμαι εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top