Αύριο (5/6) η συνέλευση της ΕΠΟ

Εξαιρετικά σημαντική είναι η αυριανή (5/6) γενική συνέλευση της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι. Θα ξεκινήσει στις …

Διάφορα

Εξαιρετικά σημαντική είναι η αυριανή (5/6) γενική συνέλευση της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι. Θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα συζητηθεί το αίτημα των 14 ομάδων της Σούπερ Λίγκα να τροποποιηθεί ο ΚΑΠ, σχετικά με την ομάδα που θα αντικαθιστά την ομάδα που για διάφορους λόγους δεν θα λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα.


Θυμίζουμε ότι οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα, ζήτησε να μην γίνεται αντικατάσταση από την τέταρτη της Β’ εθνικής, αλλά από την 14η της Α’ εθνικής που -όλως τυχαίως- είναι ο Λεβαδειακός. Παράλληλα θα συζητηθεί η τροποποίηση των κανονισμών αναφορικά με την τιμωρία των ομάδων σε θέματα βίας. Είχε προηγηθεί σειρά συναντήσεων με την πλευρά της πολιτεία και αποφασίστηκε η αυστηροποίηση των ποινών σε συλλόγους σε περίπτωση επεισοδίων, κάτι που σημαίνει ότι προβλέπεται ένα νέο πλαίσιο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Back to Top