Φοφόνκα: «Είμαι σοκαρισμένος»

Από την μακρινή Ουρουγουάη ο Φοφόνκα Έντερσον φάνηκε απόλυτα ενημερωμένος για τις εξελίξεις στον Ηρακλή, μιλώντας στην εκπομπή «Revolution» του «Αθλητικού Metropolis». «Είμαι σοκαρισμένος από την …

Ηρακλής

Από την μακρινή Ουρουγουάη ο Φοφόνκα Έντερσον φάνηκε απόλυτα ενημερωμένος για τις εξελίξεις στον Ηρακλή, μιλώντας στην εκπομπή «Revolution» του «Αθλητικού Metropolis».


«Είμαι σοκαρισμένος από την απόφαση που πληροφορήθηκα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να πληρώσει ο Ηρακλής για όλα αυτά την στιγμή που ξέρω ότι και άλλες ομάδες είχαν ανάλογα προβλήματα. Έπαιζα επτά χρόνια στην Ελλάδα και μπορεί εμείς στον Ηρακλή με τον Μυτιληναίο τότε να μην είχαμε προβλήματα, όμως έβλεπα ανάλογα προβλήματα σε άλλες ομάδες, που οι υπαίτιοι όμως δεν τιμωρούνταν ποτέ! Μόνο οι ομάδες την πλήρωναν και ο κόσμος που τις αγαπούσε». Για το αν είχε καταλάβει και ο ίδιος πόσο μεγάλο πρόβλημα υπήρχε στην ομάδα, όταν ήρθε τον Δεκέμβριο είπε: «Είχα μιλήσει κυρίως με τον Ηλία Πουρσανίδη. Κατάλαβα ότι η ομάδα είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Εγώ απλώς είχα ρωτηθεί για κάποίους παίκτες από την Λατινική Αμερική και είχα φέρει τον Καρλίνιος. Το παιδί έχει πάρει μισή δόση συμβολαίου και εγώ δεν πήρα φυσικά τίποτα. Είχα καταλάβει ότι υπήρχα προβλήματα όμως δεν φανταζόμουν ότι θα έφθανε σε αυτό το σημείο η ομάδα».


Ο Φοφόνκα έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: «Κουράγιο και να κάνουν μεγάλο αγώνα χωρίς φυσικά βία. Ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα αυτός ο κόσμος και πόσο πονάει γι΄ αυτήν. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top