Σάββας: «Υπάρχουν ελπίδες…»

Ο Κοζανίτης στην καταγωγή, και έμπορος (κατά δήλωσή του!!!!) Χρήστος Σάββας (φωτογραφία), πρόεδρος της Επιτροπής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. της περίφημης επιτροπής που πήρε την απόφαση να …

Ηρακλής

Ο Κοζανίτης στην καταγωγή, και έμπορος (κατά δήλωσή του!!!!) Χρήστος Σάββας (φωτογραφία), πρόεδρος της Επιτροπής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. της περίφημης επιτροπής που πήρε την απόφαση να σταματήσει τον φάκελο του Ηρακλή, μίλησε (2/6) στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Ώρα είναι θα περάσει».


Μεταξύ άλλων, είπε ότι… «πιστεύω πως στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων ο Ηρακλής έχει ελπίδες. Διαπιστώσαμε σοβαρές ελλείψεις στο φάκελο. Υπάρχουν ελλείψεις αναφορικά με οικονομικά και διοικητικά κριτήρια. Είχαμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε τον Ηρακλή, είπαμε στη διοίκηση της ομάδας ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Υπάρχει ο νόμος και από τη στιγμή που υπήρχαν αυτές οι παραλείψεις δεν μπορούσαμε να δώσουμε άδεια».  


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Σάββας υπογράμμισε: «Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν καταθέσει όλες πλήρη φάκελο. Όποιες είχαν ορισμένες ελλείψεις θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο. Δεν πήρε άδεια ο Πιερικός επειδή ο προπονητής του δεν είχε το απαιτούμενο δίπλωμα, όπως και ο ΟΦΗ».


Συνεχίζοντας τόνισε: «Σήμερα θα στείλουμε το σκεπτικό της απόφασης στον Ηρακλή. Και πέρσι δεν είχαμε δώσει άδεια στο Λεβαδειακό και στα Γιάννινα όμως κατόπιν οι ομάδες έκαναν έφεση και δικαιώθηκαν στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω με λεπτομέρειες τα στοιχεία που λείπουν από το φάκελο του Ηρακλή όμως υπάρχουν εκπρόθεσμες πληρωμές και μέχρι πρότινος ξέραμε για ν έναν ξένο παίκτη που δεν πληρώθηκε του οποίου το όνομα τώρα μου διαφεύγει! Ελπίζω και εύχομαι να πάρει την άδεια γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο. Δεν δεχτήκαμε καμία πίεση από κανένα αλλά δεν μπορούσαμε να παραβούμε και τους κανονισμούς της Σούπερ Λίγκα και της ΟΥΕΦΑ. Με βάση αυτούς κρίνουμε τους φακέλους».  


Αυτά είπε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Επιτροπής. Θα περίμενε κανείς ότι ένας πρόεδρος μιας τέτοιας επιτροπής θα είναι δικηγόρος ή κάτι άλλο που να έχει σχέση με τα θέματα που εκδικάζονται. Οχι όμως εδώ. Εδώ, ένας έμπορος (κατά δήλωσή του) μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Σχετικά Άρθρα

«Ύφεση» της διοικητικής δραστηριότητας του Ηλία Θεοδωρίδη

Ποδόσφαιρο

Back to Top