Να πέφτουνε οι μάσκες

Ετσι… Να πέφτουνε κι άλλο οι μάσκες. Όχι ότι ο κόσμος δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Απλώς, αυτοί που έχουν κατασκευάσει όλο αυτό το …

Ηρακλής

Ετσι… Να πέφτουνε κι άλλο οι μάσκες. Όχι ότι ο κόσμος δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Απλώς, αυτοί που έχουν κατασκευάσει όλο αυτό το σκηνικό παραλόγου, πέφτουνε μέρα με τη μέρα μέσα στην παγίδα. Και εκτίθενται ακόμη περισσότερο στα μάτια του κόσμου, φανερώνοντας τη γύμνια τους και τις προθέσεις τους.


Φυσικά και αναφερόμαστε στις αποφάσεις που πήρε η Σούπερ Λίγκα, στην πρόσφατη συνεδρίαση της. Ναι, σε εκείνη χωρίς πρόεδρο μιας και ο Πατέρας έχει παραιτηθεί και ο αναπληρωτής, Μποροβήλος απουσίαζε. Ναι, σε εκείνη που προήδρευσε ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. Ναι, σε εκείνη που δεν επικύρωσε τη βαθμολογία. Ναι, σε εκείνη που ΟΛΕΣ οι ομάδες ήταν απέναντι στον Ηρακλή και ψήφισαν υπέρ της μη επικύρωσης. Ναι, σε εκείνη που πέρασε και την περίφημη απόφαση που είχε να κάνει με το ότι αν μια ομάδα δεν πάρει άδεια για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, τη θέση της να μην πάρει η 4η ομάδα από τη Β’ εθνική (πίσω δηλαδή από τις τρεις που ανεβαίνουν) αλλά η υψηλότερη υποβιβασθείσα. Φωτογραφία; Λεβαδειακός. Να μείνει δηλαδή στην κατηγορία, καθαρά κυνηγώντας την υπόθεση στους διαδρόμους, μία ομάδα που υποβιβάστηκε στο γήπεδο.


Η BLUEARENA, μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, είχε καταγράψει και την προηγούμενη εβδομάδα όλες τις πτυχές αυτής της απίθανης ιστορίας και είχε αναφερθεί ξεκάθαρα στα σχέδια που εξυφαίνονται. Και να τώρα που λίγες μέρες μετά, η φωτογραφία είναι πια μπροστά μας. Ολόκληρη.


Η Επιτροπή Αδειοδότησης, λίγες μέρες μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκα, μπλόκαρε τον Ηρακλή και την ίδια μέρα, η ίδια Επιτροπή μπλόκαρε τον ΟΦΗ που κυνηγάει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ποιος είναι ο κοινός παρανομαστής; Ο Λεβαδειακός.


Η ερώτηση τίθεται αυτομάτως και δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο πυρηνικής φυσικής για να την κάνεις. Ηταν εντελώς τυχαίο που λίγες μέρες πριν -ΠΡΙΝ η Επιτροπή αποφανθεί για τους δύο αυτούς φακέλους- η Σούπερ Λίγκα ασχολήθηκε με αυτό το θέμα; Ηταν εντελώς τυχαίο που το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε στη συζήτηση μετά από πρόταση του Κομπότη; Μήπως λοιπόν κάποιοι γνώριζαν καλύτερα το έργο κι ας μην είχε πάρει τις αποφάσεις της η Επιτροπή;  


Εδώ είμαστε κύριοι… Χωρίς μάσκες. Γιατί αυτές έπεσαν.    

Σχετικά Άρθρα

«Ύφεση» της διοικητικής δραστηριότητας του Ηλία Θεοδωρίδη

Ποδόσφαιρο

Back to Top