- Bluearena - http://bluearena.gr -

“Ενας είναι ο αγώνας…”

Σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis, ο Αντώνης Ρέμος είπε (2/6) μεταξύ άλλων: «Είμαι βαθιά συντετριμμένος με αυτά που συμβαίνουν όπως όλος ο κόσμος του Ηρακλή. Ξέρω ότι ο πόνος όλων είναι μεγάλος στις καρδιές όσων αγαπάνε την ομάδα. Το πώς φτάσαμε εδώ θα μου επιτρέψετε να το συζητήσουμε όταν τελειώσει ο Γολγοθάς που είμαστε αναγκασμένοι να ανεβούμε και αυτόν. Η ομάδα δέχεται έναν πόλεμο. Οσο και να θέλουμε να λέμε ότι εν έτει 2010 θέλουμε να γίνει μία κάθαρση, βλέπουμε ότι το παρασκήνιο θριαμβεύει».


Είπε ακόμη ότι… «ένιωσα παρείσακτο πρόσωπο στην ομάδα του Ηρακλή και δεθήκανε τα χέρια και τα δικά μου και των συνεργατών μου. Δεν άφησα ποτέ την ομάδα και τη στήριξα πάντα. Ξέρω ότι τα παιδιά στη διοίκηση κάνουν τιτάνιες προσπάθειες και έχουν και τη στήριξη των οργανωμένων και έτσι πρέπει να συνεχίσουν».


Συμπλήρωσε ότι… «αυτή τη στιγμή ένας είναι ο αγώνας, ένας είναι ο εχθρός. Καταλαβαίνω την πικρία των οργανωμένων προς το πρόσωπό μου γιατί εγώ ήμουν ο πρόεδρος και που έτρεξε την ομάδα. Σε όλα υπήρχε ανιδιοτέλεια. Στα λάθη, στις λάθος επιλογές. Δεν κέρδισα τίποτα. Κέρδισε αναξιοπρέπεια, κυνηγητό. Και εγώ τραβάω τον δικό μου Γολγοθά. Ο καθένας αυτή τη στιγμή κάνει τον αγώνα του από τη μεριά του. Εγώ, εδώ με τα κέντρα των αποφάσεων. Κι από το πρωί μέχρι τα ξημερώματα ασχολούμαι με αυτό. Ο κόσμος στους δρόμους, η διοίκηση που συνεχίζει την προσπάθεια. Είναι άδικη 100% και επιπόλαιη η απόφαση που βγήκε. Οι άνθρωποι που πήρανε αυτές τις αποφάσεις, θα πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν κάνει το μεγάλο λάθος. Οποιος ενδιαφέρεται για το καλό του Ηρακλή, ας πιέσει. Όχι κάτι παράνομο. Τους πήγαμε ό,τι μας ζήτησαν και στο τέλος η απόφαση βγήκε αυτή που βγήκε. Δεν θέλω να προδικάσω τίποτε. Αν κάποιοι θέλουν να σώσουν την παρτίδα στο 90’, ας κάνουν αυτό που πρέπει. Αν θεωρούν ότι κάποιες πληρωμές είναι εκπρόθεσμες, δεν υπάρχει καμία ομάδα στον πλανήτη που να μην το κάνει. Ακόμη και η ΦΙΦΑ είναι ελαστική. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να το αφήσουμε έτσι. Να το καταλάβει και η Πολιτεία. Το κόλπο είναι ότι υπάρχει το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να επέμβει η Πολιτεία. Ο κόσμος όμως είναι στους δρόμους. Η πολιτεία να μην επέμβει αλλά να ελέγξει ότι όλα γίνονται όπως πρέπει να γίνονται. Ας κινητοποιηθούν όλοι οι βουλευτές, η Πολιτεία γιατί και αυτή πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Υπάρχει κόσμος που ακολουθεί μια ομάδα».


Για την απουσία του εδώ και καιρό, είπε ότι… «το ότι επέλεξα να μην εμφανίζομαι πουθενά ήταν για να μη ρίξω λάδι στη φωτιά και δεν υπήρχε λόγος να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις. Δεν είναι θέμα φόβου το ότι δεν εμφανίζομαι αλλά δεν θέλω να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι με αντιπαραθέσεις του κόσμου με μένα».


Είπε ακόμη ότι… «έδωσα όλη μου τη ζωή και έδωσα χρήματα για να στηρίξω αυτή την προσπάθεια. Και εγώ έχω φθάσει στο αμήν, όπως όλοι. Βίωσα με τον σκληρότερο τρόπο την κριτική, με τα λάθη που έχω κάνει”.


Πρόσθεσε για το θέμα Μπιλίσκοφ ότι… «ενώ είχα τη διαβεβαίωση ότι το θέμα του Μπιλίσκοφ είχε τελειώσει, μας ήρθε η πληροφόρηση ότι κινούνται κάποιοι κύκλοι στην Ελλάδα και ανακινούν το θέμα Μπιλίσκοφ. Κινήθηκα μέσα σε ένα βράδυ και έβγαλα και πλήρωσα 100.000 και πρόλαβα την τελευταία στιγμή να κλείσω το θέμα του Μπιλίσκοφ. Εβαλε και κάποια χρήματα και ο κ.Παντελή. Τότε γλιτώσαμε το μεγάλο πρόβλημα. Δοξάζω τον Θεό που το μάθαμε”.


Συμπλήρωσε ότι… “πήρα πολλά μαθήματα στο ποδόσφαιρο. Για την Ηρακλειδοσύνη κάποιων που κάνανε προσφυγή και αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να πάρουν τα χρήματά τους”.  


Είπε ακόμη ότι… «ευθύνη έχουμε όλοι μας. Και εγώ έχω ευθύνη. Η ενασχόλησή μου με τον Ηρακλή έχει κλείσει. Θα είμαι πάντα Ηρακλής και θα ασχολούμαι με την ομάδα. Είμαι και εγώ σε κακή κατάσταση, θα προσπαθήσω όμως με ό,τι δυνάμεις έχω, ό,τι μου έχει απομείνει οικονομικά. Οσο κι αν έχω πληγωθεί, όσο κι αν έχω περάσει τη δοκιμασία της ζωής μου, πάντα η ψυχή μου θα καρδιοχτυπά όταν θα βλέπω αυτή την ομάδα. Εχω πάθει μεγάλη ζημιά. Προσπαθώ να δουλέψω, να κλείνω δουλειές για να εξοικονομώ χρήματα και να μπορέσω να καλύψω υποχρεώσεις και να κινούμαι».