“Τυπικά, ναι. Ουσιαστικά, όχι”!!!!!

  Ούτε τα… προσχήματα δεν κράτησαν τα μέλη της περίφημης Επιτροπής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή έδειξαν με τον πλέον κατακριτέο τρόπο την …

Ηρακλής


 


Ούτε τα… προσχήματα δεν κράτησαν τα μέλη της περίφημης Επιτροπής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή έδειξαν με τον πλέον κατακριτέο τρόπο την παντελή έλλειψη σεβασμού που έχουν για τον Ηρακλή. Την αποστροφή τους για αυτή την ομάδα που με 102 χρόνια ιστορίας δεν πρόκειται τώρα να υποκύψει σε κανέναν.


Διαβάστε και θαυμάστε θράσος από τους ανθρώπους που δεν έχουν διάθεση να σεβαστούν τίποτε. Ο τρόπος με τον οποίον κοινοποίησαν την απόφασή τους στην ομάδα είναι εκπληκτικά εξοργιστικός. «Τυπικά η αίτηση είναι δεκτή, ουσιαστικά όμως όχι»!!!!!!!!!!!!! Μάλιστα… Την ίδια στιγμή που κάνουνε τα πάντα για να σβήσουν 102 χρόνια ιστορίας, την ίδια στιγμή, παίζουν με τις λέξεις με έναν τρόπο εξαιρετικά προσβλητικό για τον καθένα.


Δεν μπαίνουν στον κόπό, ούτε νιώθουν την ανάγκη, να εξηγήσουν το σκεπτικό της απόφασης. «Θα το κάνουμε», λένε, «τις επόμενες μέρες». Κύριοι, της Επιτροπής, έχετε ήδη εκτεθεί με τον τρόπο που διαλέξατε.


Εχετε ήδη προκαλέσει τον ξεσηκωμό του κόσμου μη δίνοντας στον Ηρακλή το πιστοποιητικό συμμετοχής για ένα Πρωτάθλημα στο οποίο δεν συμμετέχει ο Πανιώνιος αλλά ο Νέος Πανιώνιος. Δεν συμμετέχει η Καβάλα αλλά η Νέα Καβάλα. Δεν συμμετέχει η Λάρισα αλλά η ΑΕΛ 1964. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που ο Ολυμπιακός Βόλου που ανεβαίνει πήδηξε… κατηγορίες προς τα πάνω όταν συγχωνεύτηκε με την Κασσάνδρα. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που παίζει ο Ατρόμητος που από τη… Γ’ εθνική βρέθηκε να παίζει στο ΟΥΕΦΑ με τη Σεβίλλη με τη συγχώνευση με τη Χαληδόνα. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που παίζουν δύο ομάδες (ΑΕΚ, Αρης) που κάποτε ελαχιστοποίησαν τα χρέη τους με το άρθρο 44. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που, διαπιστωμένα, παίζουν, και έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ομάδες με μεγαλύτερα χρέη από αυτά του Ηρακλή. Σε αυτή τη Σούπερ Λίγκα που θέλει να παίξει ο Λεβαδειακός ενώ υποβιβάστηκε στο γήπεδο.


Σε αυτά τα ερωτήματα ποιος θα απαντήσει; Αλλά, βέβαια… Με ένα… «τυπικά κάνουμε δεκτό τον φάκελο, ουσιαστικά όμως όχι», είμαστε εντάξει. Ντροπή.

Σχετικά Άρθρα

Μία ακόμη φανέλα, που έμεινε στην ιστορική μνήμη του Ηρακλειδέα… (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top