Κυανόλευκος ξεσηκωμός

Απίστευτος είναι ο ξεσηκωμός των οπαδών του Ηρακλή από ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Θράκη, ενόψει του σημερινού (7μ.μ.) συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο …

Ηρακλής

Απίστευτος είναι ο ξεσηκωμός των οπαδών του Ηρακλή από ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Θράκη, ενόψει του σημερινού (7μ.μ.) συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης.


Δεκάδες λεωφορεία από διάφορες περιοχές της χώρας ξεκινούν σε λίγες ώρες, με προορισμό το Ιβανώφειο. Βέροια, Νάουσα, Χαλκιδική, Σέρρες, Καβάλα, Κιλκίς, Κοζάνη, Φλώρινα, Κομοτηνή και άλλες πόλεις της χώρας, θα δηλώσουν παρών στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη από αθλητικό σύλλογο.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πορεία θα βρεθούν και φίλοι του Ηρακλή από την Αθήνα, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη με τα αυτοκίνητά τους.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν ειρηνικό. Με εξαίρεση τα συνθήματα στους τοίχους (φωτογραφία) και κάποιους καμένους κάδους, η συμπεριφορά των χιλιάδων οπαδών της ομάδας ήταν υποδειγματική.


Σχετικά Άρθρα

Η ιστορία του «Γαλάζιου Οδηγού», που αποδείχθηκε άχρηστος για τον Σύλλογο

Ποδόσφαιρο

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος κατά και του Ιδρυτικού: «Θα προβώ σε αποκαλύψεις…»

Ποδόσφαιρο

Back to Top