Κεσόπουλος: “Πλαστό χαρτί…”

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής για τον φάκελο αδειοδότησης. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αλέξιου Κεσόπουλου, υπεύθυνου …

Ηρακλής

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής για τον φάκελο αδειοδότησης. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αλέξιου Κεσόπουλου, υπεύθυνου για τα οικονομικά και γνώστη βεβαίως της κατάστασης που επικρατεί.  


Ο Κεσόπουλος μιλώντας (το πρωί της 1/6) στην ΕΤ3, αναφέρθηκε και αυτός στο περίεργο χαρτί που εμφανίστηκε την προηγούμενη Παρασκευή (28/5) με τον Σερζ Ντιέ να έχει απαιτήσεις και να μην έχει εξοφληθεί.  


Στο συγκεκριμένο χαρτί αναφέρθηκε και ο Γιάννης Τάκης μιλώντας (31/5) στη γενική συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να λέει… “ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε”. Ο Κεσόπουλος λοιπόν είπε χαρακτηριστικά ότι… “υπήρξε ένα πλαστό χαρτί που εστάλη δήθεν με υπογραφή του Ντιέ με το οποίο αξίωνε λεφτά. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον παίκτη και αυτός ήταν εξοργισμένος. Ο φάκελος είναι συμπληρωμένος. Δεχόμαστε πόλεμο. Είμαστε μόνοι σε αυτό τον αγώνα που κάνουμε”. Ο υπεύθυνος για τα οικονομικά της ΠΑΕ αποκάλυψε ακόμη ότι… “κάποιοι θέλανε λεφτά για να μας δώσουν κάποια από τα χαρτιά για τη συμπλήρωση του φακέλου”! 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top