Κεσόπουλος: «Πλαστό χαρτί…»

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής για τον φάκελο αδειοδότησης. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αλέξιου Κεσόπουλου, υπεύθυνου …

Ηρακλής

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής για τον φάκελο αδειοδότησης. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αλέξιου Κεσόπουλου, υπεύθυνου για τα οικονομικά και γνώστη βεβαίως της κατάστασης που επικρατεί.  


Ο Κεσόπουλος μιλώντας (το πρωί της 1/6) στην ΕΤ3, αναφέρθηκε και αυτός στο περίεργο χαρτί που εμφανίστηκε την προηγούμενη Παρασκευή (28/5) με τον Σερζ Ντιέ να έχει απαιτήσεις και να μην έχει εξοφληθεί.  


Στο συγκεκριμένο χαρτί αναφέρθηκε και ο Γιάννης Τάκης μιλώντας (31/5) στη γενική συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να λέει… «ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε». Ο Κεσόπουλος λοιπόν είπε χαρακτηριστικά ότι… «υπήρξε ένα πλαστό χαρτί που εστάλη δήθεν με υπογραφή του Ντιέ με το οποίο αξίωνε λεφτά. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον παίκτη και αυτός ήταν εξοργισμένος. Ο φάκελος είναι συμπληρωμένος. Δεχόμαστε πόλεμο. Είμαστε μόνοι σε αυτό τον αγώνα που κάνουμε». Ο υπεύθυνος για τα οικονομικά της ΠΑΕ αποκάλυψε ακόμη ότι… «κάποιοι θέλανε λεφτά για να μας δώσουν κάποια από τα χαρτιά για τη συμπλήρωση του φακέλου»! 

Σχετικά Άρθρα

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος κατά και του Ιδρυτικού: «Θα προβώ σε αποκαλύψεις…»

Ποδόσφαιρο

Back to Top