Δήλωση Ρέμου

Μετά από καιρό απουσίας σε μία ΠΑΕ που είχε εγκαταλειφθεί, ο Αντώνης Ρέμος έκανε (1/6) δήλωση στην τηλεόραση του MEGA. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει …

Ηρακλής

Μετά από καιρό απουσίας σε μία ΠΑΕ που είχε εγκαταλειφθεί, ο Αντώνης Ρέμος έκανε (1/6) δήλωση στην τηλεόραση του MEGA. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: “Θα αγωνιστούμε για να δικαιωθούμε και δεν θα αφήσουμε να αιωρείται το παραμικρό για το αν κάναμε σωστά αυτά που έπρεπε. Ο Ηρακλής κέρδισε την ύπαρξή του στον αγωνιστικό χώρο και δεν διαπραγματεύεται να χάσει αυτή τη θέση από κανένα σκοτεινό παρασκήνιο που έχει βαλθεί να καταστρέψει τον Ηρακλή. Εγώ προσωπικά θα ζητήσω από την Ελληνική Δικαιοσύνη και πέραν του ότι υπάρχει αυτοδιοίκητο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να επέμβει και να ελέγξει όλους τους φακέλους των ομάδων. Να εξηγήσουν οι αρμόδιοι για ποιους λόγους πήραν κάποιες ομάδες πιστοποιητικό συμμετοχής και γιατί δεν πήραμε εμείς. Να μάθουμε επίσης ποιοι άλλοι πήραν. Αυτό πρέπει να γίνει αν υπάρχει η αίσθηση του τι σημαίνει για μια ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Εμείς καταθέσαμε τον φάκελο ακολουθώντας τη νόμιμη οδό και δώσαμε όποιες διευκρινήσεις μας ζητήθηκαν για να είμαστε απολύτως σωστοί».


Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι… “η απόφαση είναι άδικη 100% και με θλίβει αφάνταστα. Ξεκινάμε αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ζητάμε την συνδρομή της δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ, για να γίνει έλεγχος όλων των φακέλων. Αφορά όλο το ποδόσφαιρο. Η αλήθεια πρέπει να αποκατασταθεί, η πληγή πρέπει να επουλωθεί, γιατί αν ανοίξει θα πάρει πολλούς η μπάλα. Και θα πρέπει να ξέρουν όλοι, πως έδωσα και την ζωή μου για τον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top