Γ.Σ.: “Ολοι οι αθλητές στο Ιβανώφειο”

Κάλεσμα προς τον κόσμο και τους αθλητές εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής για ενότητα στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Από χτες το βράδυ μέχρι και …

Επικαιρότητα

Κάλεσμα προς τον κόσμο και τους αθλητές εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής για ενότητα στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.


Από χτες το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί ο Ερασιτέχνης εξέδωσε δύο ανακοινώσεις σχετικά με τον ξεσηκωμό του κόσμου της ομάδος κόντρα στον “πόλεμο” που δέχεται το ποδοσφαιρικό της τμήμα. Συγκεκριμένα η πρώτη ανακοίνωση, απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΓΣ, καταδικάζει την αντιμετώπιση την οποία δέχεται ο Ηρακλής ενώ η δεύτερη που εκδόθηκε σήμερα το πρωί καλεί εκτός από τον κόσμο και τους αθλητές του Ηρακλή να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στο Ιβανώφειο.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη:


“Η Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ διαμαρτύρεται για τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται από αθλητικούς και μη κύκλους που σαν σκοπό έχουν την αθλητική υποβάθμιση και τη δημιουργία σοβαρών προβλημάτων στον Σύλλογό μας.Είναι λυπηρό ένα σωματείο με τόσο μεγάλη εθνική δράση , προσφορά στον αθλητισμό και στον πολιτισμό να αντιμετωπίζεται με τέτοιον απαράδεκτο τρόπο.”


“Καλούνται οι αθλητές όλων των τμημάτων του Συλλόγου να παραστούν με αθλητική περιβολή στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 19.00 στο «Ιβανώφειο» κλειστό γυμναστήριο για να συμπαρασταθούν στο αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ μας για τη σωτηρία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.”


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top