Γεωργίου: «Ο κόσμος θα πάρει το πιστοποιητικό»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο κ. Αλέξης Γεωργίου, μέλος της Αυτόνομης Θύρας 10 και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συντελεστές …

Ηρακλής


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο κ. Αλέξης Γεωργίου, μέλος της Αυτόνομης Θύρας 10 και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συντελεστές της εκπομπής για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής.


Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Γεωργίου ανέφερε :
«Χθες ήταν προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη και το μεσημέρι μάθαμε ότι ο κ. Τάκης θα ερχόταν για να ενημερώσει τον κόσμο, ο κόσμος ανησύχησε και έτσι πήγαν πολλοί στην συνέλευση. Όταν ήρθε ο πρόεδρος και είπε αυτά που είπε, όλοι αγανάκτησαν, ξέρετε ότι αυτό που δεν αντέχει με τίποτε ο κόσμος είναι η αδικία, αυτό πυροδότησε το κλίμα»


Συνεχίζοντας είπε : «Αυτοί που θα πάρουν την απόφαση για την άδεια σήμερα, να ξέρουν ότι το κλικ για τον κόσμο είναι πολύ κοντά πλέον, και δεν μιλάω μόνο για τους οργανωμένους. Ας προσέξουν λοιπόν και ας αντιληφθούν το βάρος της απόφασης τους γιατί θα υπάρξουν συνέπειες. Από ότι κατάλαβα ακούγοντας τον κ. Τάκη, ο φάκελος του Ηρακλή δεν έχει πρόβλημα, οι αντίπαλες ομάδες όμως βρήκαν κάποιο πάτημα και δεν εννοώ μόνο τον Λεβαδειακό. Ήταν 14 ΠΑΕ που ψήφισαν εναντίον του Ηρακλή στην λίγκα και αυτό «έγραψε» στο υποσυνείδητο του κόσμου, να ξέρουν λοιπόν αυτές οι ΠΑΕ ότι θα έρθουν στο Καυταντζόγλειο να παίξουν γιατί ο Ηρακλής θα πάρει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το πιστοποιητικό και θα παίξει στο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να πέσει ο Ηρακλής επειδή άργησε μια μέρα να πληρώσει τον Μπιλίσκοφ ενώ άλλες ΠΑΕ δεν έχουν πληρώσει κάνενα εδώ και χρόνια»


Συμπλήρωσε επίσης ότι : «Από τον Νοέμβριο υπάρχει μια μεθοδευμένη κατάσταση για να πέσει ο Ηρακλής και να μην ξέρει ο Ηρακλειδέας ποιος είναι αυτός που φταίει τελικά, παράτησαν την ομάδα στην μοίρα της. Προσπαθούν να κάνουν μπαλάκι τις ευθύνες για να μην μπορεί ο Ηρακλειδέας να αποδώσει ευθύνες αλλά ο Ηρακλειδέας δεν είναι πρόβατο, ξέρει τι γίνεται».


Για το ποιοι είνα αυτοί που πολεμούν τον Ηρακλή, τόνισε : «Όλα τελικά συνδέονται μεταξύ τους και καλώ την διοίκηση του Ηρακλή να βγει και να μιλήσει με ονόματα μόλις ολοκληρωθεί η ιστορία, αυτό θέλει ο κόσμος του Ηρακλή και πιστεύω ότι θα γίνει τελικά»Για την σημερινή ημέρα είπε : «Σήμερα θα μαζευτούμε στις 19.00 στο Ιβανώφειο και όποιος νοιώθει κάτι για τον Ηρακλή πρέπει να είναι εκεί. Ο χαρακτήρας και η έκβαση της συγκέντρωσης θα εξαρτηθεί από αυτά που θα αποφασίσουν σήμερα για την άδεια. Αν θέλουν ένα ήσυχο βράδυ, να δώσουν την άδεια στον Ηρακλή. Παράγοντες, πολιτικοί και δημοτικοί άρχοντες της πόλης δεν είναι άμοιροι ευθυνών, ούτε φυσικά αυτοί που δικάζουν τον Ηρακλή αυτή την στιγμή».


Κλείνοντας, ο κ. Γεωργίου ανέφερε : «Φυσικά είναι τεράστια η ευθύνη και του ίδιου του Ηρακλή για να την απαξίωση της ομάδας. Που είναι οι παλαίμαχοι παίκτες, που είναι οι επώνυμοι Ηρακλειδείς, όλοι αυτοί ας μην τολμήσουν να πατήσουν σήμερα στο Ιβανώφειο, κανείς από αυτούς. Πάντως το πιστοποιητικό θα το δώσουν στον Ηρακλή θέλουν δεν θέλουν, ο κόσμος του Ηρακλή θα πάρει μόνος του το πιστοποιητικό, κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Δεν θα είναι καλό βράδυ αν δεν δοθεί σήμερα η άδεια στον Ηρακλή…»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top