Βούγιας κατά Ε.Π.Ο.

Ανακοίνωση κατά της απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. έβγαλε (1/6) ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας. Σε αυτή, αναφέρει: “Δεν είναι δυνατόν με …

Ηρακλής

Ανακοίνωση κατά της απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. έβγαλε (1/6) ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας.


Σε αυτή, αναφέρει: “Δεν είναι δυνατόν με πρόσχημα το ΄΄αυτοδιοίκητο΄΄, μια επιτροπή της ΕΠΟ ασκώντας τυπολατρικά έλεγχο, να καταδικάζει σε υποβιβασμό με συνοπτικές διαδικασίες μια μεγάλη και ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Βεβαίως, απαιτείται άμεση εξυγίανση του χώρου του ποδοσφαίρου, καθώς και εξορθολογισμός και απόλυτη διαφάνεια στα διοικητικά θέματα των ΠΑΕ. Όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται με την επιλεκτική επιβολή των πιο αυστηρών μέτρων σε μια νέα διοίκηση που μόλις ορίστηκε από το πρωτοδικείο. Καλούμε όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να ακολουθήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και να αποτρέψουν κάθε ακραία ενέργεια που μπορεί να βλάψει την ομάδα και την πόλη”.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top