Μέχρι αύριο η απόφαση – Πορεία μετά τη ΓΣ του Ερασιτέχνη

Η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ανακοινώνει μέχρι αύριο (1/6) το πρωί την απόφασή της. Από σήμερα όμως αρχίζουν οι κινητοποιήσεις των οπαδών της ομάδας. Μετά το …

Ηρακλής

Η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ανακοινώνει μέχρι αύριο (1/6) το πρωί την απόφασή της. Από σήμερα όμως αρχίζουν οι κινητοποιήσεις των οπαδών της ομάδας.


Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης, πραγματοποιείται πορεία στο κέντρο της πόλης με σκοπό να αποτραπεί αυτό που σχεδιάζεται: Η διάλυση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.


Οι άνθρωποι της διοίκησης κατέθεσαν σήμερα εκ νέου τον κυανόλευκο φάκελο. Τα μέλη της επιτροπής τον εξετάζουν αυτή τη στιγμή και κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα γνωστοποιήσουν την απόφασή τους.


Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, με δεδομένο ότι ασκούνται πιέσεις από διάφορες πλευρές για να μην αποκτήσει το πολυπόθητο χαρτί η ΠΑΕ, αν και ο φάκελος δεν διαφέρει ως προς το περιεχόμενο, από αυτόν που κατέθεσαν οι περισσότερες ελληνικές ομάδες.


Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη (7μ.μ.) στο Ιβανώφειο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει γνωστή η μορφή των κινητοποιήσεων που θα λάβουν χώρα στην Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση στις τάξεις των φίλων της ομάδας μοιάζει με ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί. Κάτι που οφείλουν άπαντες να λάβουν σοβαρή υπόψη, διότι αναμένεται μία κοινωνική έκρηξη που όμοιά της δεν έχει ζήσει η πόλη τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top