«ΚΑΕ μέσω… ερασιτέχνη»

Στο Libero 107.4 φιλοξενήθηκε την Δευτέρα (1/6) ο Φώτης Θέος, μιλώντας για την επιστροφή της ομάδας μπάσκετ στην Α1, την επόμενη μέρα στο τμήμα αλλά και …

Ηρακλής

Στο Libero 107.4 φιλοξενήθηκε την Δευτέρα (1/6) ο Φώτης Θέος, μιλώντας για την επιστροφή της ομάδας μπάσκετ στην Α1, την επόμενη μέρα στο τμήμα αλλά και τα όσα συμβαίνουν στον Γυμναστικό Σύλλογο και την ποδοσφαιρική ομάδα.


Αρχικά, αναφερόμενος στις δυσκολίες της ανόδου τόνισε :
«Πάντα ήταν δύσκολα και συνεχίζουν να είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν αλλάζει κάτι τώρα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα στην συνέχεια». Και συνεχίζοντας, ο κ. Θέος είπε τα εξής: «Τον μεγαλύτερο ρόλο στην φετινή άνοδο έπαιξε το γεγονός ότι μάθαμε πλέον τα μονοπάτια της κατηγορίας, πήγαμε με άλλο μυαλό φέτος, κάναμε σωστές επιλογές σε παίκτες και προπονητές, έτσι πετύχαμε τον στόχο μας και κερδίσαμε την άνοδο. Για την συνέχεια θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε όλη αυτή την εμπειρία που έχουμε μαζέψει όλα τα προηγούμενα χρόνια για το καλό της ομάδας. Αυτή την στιγμή όμως θα πρέπει ο ερασιτέχνης να δώσει την κατεύθυνση και να δείξει ότι θέλει να βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ. Απώτερος στόχος φυσικά είναι να απεμπλακεί το μπάσκετ από τον ερασιτέχνη, να γίνει ΚΑΕ αλλά για αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά. Μέχρι να γίνει η ΚΑΕ οφείλει ο ερασιτέχνης να βοηθήσει και μετά θα αποκοπεί η ΚΑΕ και ο ερασιτέχνης θα μπορέσει να αφοσιωθεί στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου».


Για την επόμενη μέρα του τμήματος μπάσκετ, ανέφερε :
«Σίγουρα υπάρχουν πλέον οι βάσεις για κάτι καλύτερο στην συνέχεια αλλά αύριο μπορεί όλα τα ανατραπούν. Ίσως έρθει ένας επενδυτής π.χ. και πάρει την ομάδα και αναλάβει τα πάντα. Ο κ. Κακιούσης έχει ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά μπορεί, υποθετικά πάντα, να μην τον θέλει ο νέος επενδυτής, να τον διώξει και να φέρει κάποιον άλλο. Για την ώρα λοιπόν δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάποια ενέργεια ή να προχωρήσουμε σε προγραμματισμό. Στην γενική συνέλευση ο ερασιτέχνης θα προτείνει πιστεύω κάποια άτομα, που θα αναλάβουν να τρέξουν για να βρουν ανθρώπους που θα μπούν στην ΚΑΕ και θα βοηθήσουν. Σε ένα μήνα λοιπόν πιστεύω θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις και να ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει με την ΚΑΕ».


Για το δικό του μέλλον στην ομάδα μπάσκετ είπε :
«Εμείς είμαστε μια ζωή στον Ηρακλή και θα συνεχίσουμε να είμαστε, ανεξάρτητα από το πόστο που θα έχουμε ή δεν θα έχουμε. Το παρελθόν πάντως είναι παρελθόν και ας το αφήσουμε για να κοιτάξουμε τώρα την επόμενη μέρα του Ηρακλή, που είναι πολύ σημαντική και πολύ δύσκολη ταυτόχρονα. Τα πράγματα φέτος είναι πολύ δύσκολα οικονομικά, όχι μόνο για τον Ηρακλή αλλά για όλες τις ομάδες, τα οικονομικά δεδομένα όλων θα είναι μειωμένα και θα έχουν όλοι δυσκολίες».


Για την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία του ερασιτέχνη :
«Με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει ο ερασιτέχνης και όταν προκηρυχθούν εκλογές θα είμαι παρών. Για την ώρα πάντως η διοίκηση του ερασιτέχνη αποφάσισε να συνεχίσει μέχρι το τέλος της θητείας της, με αλλαγή προέδρου όμως και έτσι οι εκλογές πάνε για του χρόνου».


Τέλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής, ανέφερε :
«Το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο τμήμα του Ηρακλή και το θέμα είναι το κάνουμε από εδώ και πέρα. Η ψυχολογική κατάσταση όλων μας όταν το ποδόσφαιρο δεν είναι καλά επηρεάζεται άσχημα, είναι η ναυαρχίδα του συλλόγου, αν το ποδόσφαιρο δεν είναι καλά, κανένα τμήμα του Ηρακλή δεν είναι καλά. Εγώ ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι ο κ. Ρέμος πρέπει να παραμείνει στην προεδρία και να αναλάβει τα χρέη του, να τα ξεπληρώσει και μετά να αποχωρήσει. Βέβαια, τα παιδιά που έχουν αναλάβει τώρα την ΠΑΕ κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους και όλοι ευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην συνέχεια και να συνεχίσουν, με την στήριξη όλου του κόσμου, το φοβερό έργο που κάνουν στην ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top