Γιάννης Τάκης στην ΕΤ3: “Αντιδράσεις στο μάξιμουμ”

Ο Γιάννης Τάκης μίλησε (31/5) στο κεντρικό βραδινό δελτίο της ΕΤ3 μιας και εκεί κατέληξε η πορεία που ξεκίνησε από το Ιβανώφειο μετά το πέρας …

Ηρακλής

Ο Γιάννης Τάκης μίλησε (31/5) στο κεντρικό βραδινό δελτίο της ΕΤ3 μιας και εκεί κατέληξε η πορεία που ξεκίνησε από το Ιβανώφειο μετά το πέρας της συνέλευσης του Γ.Σ. Ηρακλής. Στις 23:02 ο πρόεδρος της ΠΑΕ βγήκε στο αθλητικό δελτίο και είπε μεταξύ άλλων τα εξής: “Δεν θεωρούμε ότι είναι απλώς ένα σοβαρό ζήτημα. Εκτιμούμε ότι ο Ηρακλής ζει μια δύσκολη στιγμή γιατί δεν αντιμετωπίζεται όπως αρμόζει στην ιστορία και στον κόσμο του. Ο Ηρακλής εγκαταλείφθηκε στην ουσία από τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη του. Αναγκαστήκαμε να μπούμε σε μια διαδικασία. Δεν είναι εταιρεία ο Ηρακλής. Είναι αξία, είναι ιδέες, έχει 100 και πλέον χρόνια ιστορία. Αντιμετωπιζόμαστε περίεργα. Σαν να μην υπάρχουμε. Είναι η τρίτη φορά που πάμε στην Επιτροπή Αδειοδότησης. Δεν φταίει αυτή, για αυτό. Είχε ειδοποιήσει. οι προηγούμενες διοικήσεις όμως κώφευαν. Τον τελευταίο μήνα κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια για να συμμετέχουμε στο παιχνίδι, εμείς οι φίλαθλοι του Ηρακλή. Ο Ηρακλής όμως δεν είναι μαγαζί που αν δεν πάει καλά, το εγκαταλείπουμε. Από κανέναν δεν εγκαταλείπεται εύκολα. Η διαδικασία της καθυστέρησης είναι εμπαιγμός απέναντι στον Ηρακλή και σε αυτά που εκφράζει. Δεν επιθυμούμε να αντιμετωπιζόμαστε έτσι. Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις. Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τον φάκελό του. Θέλουμε να κριθούμε και να κριθούμε έγκαιρα. Νιώθουμε όμηροι. Ο φάκελός μας είναι εντάξει, όπως και οι άλλες ομάδες. Μας είπανε ότι μελετάμε τα στοιχεία, προφανώς μέχρι να περάσει ο καιρός και να συνεχίσουνε τα προβλήματα. Οσο περνάει ο καιρός θα συνεχίσουνε τα προβλήματα. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”. 


Σε ερώτηση… “τι σκοπεύετε πλέον να κάνετε;”, απάντησε: “Τα πάντα. Ο,τι δυνατότητα αντίδρασης έχουμε θα τη χρησιμοποιήσουμε στο μάξιμουμ”.


Στη συνέχεια, είπε ακόμη ότι… “θέλω να πιστεύω ότι όλοι ζούμε στην ίδια χώρα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι παντού διαφανές. Δεν είναι ο Ηρακλής το χειρότερο κομμάτι, αντιμετωπίζεται όμως έτσι. Και υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ατέλειες που παραβλέπονται για το καλό του αθλήματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ηρακλής πρέπει να αντιμετωπίζεται ως το απολωλός πρόβατο. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή είναι πικραμένοι και οργισμένοι από τη συμπεριφορά των διοικήσεων της ομάδας τους. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζονται ως πελάτες. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή, όπως και κάθε ομάδας, δεν είναι πελάτες. Την πονάνε την ομάδα. Οι φίλαθλοί του τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζονται με αναξιοπρέπεια. Το διαπιστώνουμε αυτόν τον μήνα που έχουμε αναλάβει εμείς”.


Αναφέρθηκε και στη μη επικύρωση της βαθμολογίας από τη Σούπερ Λίγκα: “Στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα βγήκε μια απόφαση περίεργη. Είναι πολλά συμπτώματα για να θεωρήσουμε ότι όλα είναι τυχαία τον τελευταίο καιρό. Δεν θέλουμε να πληρώνουμε, συμψηφιστικά, διοικητικές χρήσεις του παρελθόντος. Ας τις πληρώσουν οι ένοχοι. Ο Ηρακλής εδώ και έναν μήνα συντηρείται από τους φιλάθλους. Εμείς περιμένουμε ότι η Επιτροπή θα πρέπει να δικαιώσει την ομάδα μας. Ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε στα γήπεδα”.


Πρόσθεσε ότι… “ο Ηρακλής είναι κομμάτι της ιστορίας της πόλης. Δεν χρειάζεται να παρακαλάει την παρέμβαση κάποιων. Οποιος βοήθησε τον ξέρει ο κόσμος του Ηρακλή και θα φροντίσει να τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του. Δεν θα υπάρχει Ηρακλής αν δεν πάρουμε άδεια. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αυτοί που νιώθουν ότι έχουν ευθύνες ας τις πάρουν. Ξέρουν καλά ποιοι είναι”.

Σχετικά Άρθρα

Μία ακόμη φανέλα, που έμεινε στην ιστορική μνήμη του Ηρακλειδέα… (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top