Γιάννης Τάκης: “Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν” (video)

H BLUEARENA βρίσκεται στο Ιβανώφειο και θα σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο όλα όσα συμβούν στην κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Μετά το τέλος της, …

Ηρακλής

H BLUEARENA βρίσκεται στο Ιβανώφειο και θα σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο όλα όσα συμβούν στην κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Μετά το τέλος της, θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης.


19:34 Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Ιβανώφειο. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Η γενική συνέλευση αναμένεται να ξεκινήσει εντός ολίγου.


19:50 Τα πάντα είναι πλέον έτοιμα για να ξεκινήσει η συνέλευση.


19:58 Κάνει την εμφάνισή του στο Ιβανώφειο, ο Αλέξης Κεσόπουλος, υπεύθυνος του οικονομικού τμήματος της ΠΑΕ.


20:00 Ο Ηλίας Στοφορόπουλος ορίζεται πρόεδρος της συνέλευσης.


20:02 Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος κάνει αναφορά στις επιδόσεις όλων των τμημάτων που βρίσκονται υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη.


20:17 “Ο Ηρακλής έχει φτάσει μέχρι την Ιαπωνία για να διαφημίσει την Ελλάδα και έχει προσφορά 102 ετών στην χώρα, αλλά κάποιοι αξιολογούν ως πιο σημαντικά τα… σουβλάκια”, το σχόλιο του Στοφορόπουλου, μόλις ολοκλήρωσε ο Γωγάκος την αναφορά στις επιδόσεις όλων των τμημάτων που βρίσκονται υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη. Και φυσικά εννοούσε τον Λεβαδειακό.


20:19 Ο Γιώργος Μανωλόπουλος κάνει αναφορά στα οικονομικά στοιχεία όλων των τμημάτων που βρίσκονται υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη.


20:33 Ανακοινώνεται η δημιουργία πενταμελούς επιτροπής που θα τρέξουν το ζήτημα της δημιουργίας της νέας ΚΑΕ. Αυτή η επιτροπή θα αποτελείται από τους κ.κ. Θέο, Αγγέλου, Σαρλή, Υψηλάντη και Παπανικολάου. Στην επιτροπή θα προστεθεί και ένας νομικός.


20:36 Συνεχίζεται η προσέλευση φίλων του Ηρακλή στο Ιβανώφειο.


20:37 Ο Γωγάκος γνωστοποιεί ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για κάποιο από τα επαγγελματικά τμήματα του συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ), θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν εγγραφής στον Ερασιτέχνη.


20:40 Ξεκινάει η διαδικασίας ψήφισης για τροποποίηση ορισμένων άρθρων του καταστατικού του Ερασιτέχνη.


21:05 Ο Γωγάκος αναφέρει ότι σύμφωνα με την έκθεση της delloitte, είναι απαραίτητη η σύσταση εταιρίας που θα αναλάβει τη διαχείριση του σήματος και εν συνεχεία τη διαχείριση του γηπέδου της Μίκρας. Η συγκεκριμένη εταιρία θα μπορεί να προχωρήσει στη δημιουργία ΜΜΕ του συλλόγου.


21:12 Γνωστοποιείται η απόφαση των οπαδών να ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη.


21:25 Ο Στοφορόπουλος αποκάλυψε ότι πριν από δύο ημέρες έλαβε επιστολή, την οποία και διάβασε, από εταιρία που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία, για την κατασκευή γηπέδου στους Χορτατζήδες. Πρόκειται για την εταιρία με την επωνυμία GM, η οποία προσφέρει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ συνολικά για τα επόμενα πέντε χρόνια, στο τμήμα βόλεϊ, ως χορηγία και ζητάει την εκμετάλλευση του γηπέδου που σκοπεύει να κατασκευάσει, για τα επόμενα τριάντα χρόνια. “Είναι μία προτάση, την οποία και θα μελετήσουμε”, ανέφερε ο Γωγάκος.


21:31 Ο Γωγάκος ζήτησε την εξουσιοδότηση από τα μέλη του Ερασιτέχνη για να συναντηθεί με τον κ. Μπιτσαξή και να συζητηθεί το θέμα της επιχορήγησης των 4,4 εκατομμυρίων ευρώ που έχει υποσχεθεί εδώ και χρόνια η Πολιτεία για την έναρξη των εργασιών στη Μίκρα.


21:32 Μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα ο Γιάννης Τάκης. “Αυτό που συμβαίνει είναι εξοργιστικό. Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν. Πάμε να το σώσουμε. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Είναι περίεργη. Ο Ηρακλής είναι στο μικροσκόπιο διαφόρων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Λειτουργούμε μία ΠΑΕ που δεν υπήρχε. Ξεκινώντας να δώσουμε τα διευκρινιστικά έγγραφα, μας ρώτησαν τι γίνεται με τον Κωφίδη. Μας ξάφνιασε. Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης. Την Παρασκευή στις 11:37 ήρθε έγγραφο του Ντιέ, δήθεν από την Ελβετία, με μία υπογραφή που μοιάζει με του Ντιέ και αναφέρει ότι δεν πληρώθηκε, ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε. Έχουμε δεχτεί 22 ιστορίες εκβιασμού. Παρουσιάσαμε ένα φάκελο που είναι πάρα, πάρα πολύ κοντά σε αυτό που λέμε ο τέλειος φάκελος. Αν θέλουν να μας ρίξουν, θα μας ρίξουν. Το ρολόι σταμάτησε κάπου τον Νοέμβριο. Τότε κάποιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καράβι. Πέντε-έξι άνθρωποι τηλεφώνησαν, δέκα άνθρωποι πίεσαν, αλλά το σκεπτικό της επιτροπής είναι ότι ‘πρόπερσι έκαψαν τα γραφεία, πέρσι άλλαξε ο νόμος. Φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι’. Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον Λεβαδειακό, αλλά και όλους όσους είναι κοντά στον Λεβαδειακό. Όλα τα έγγραφα του Ηρακλή είναι στην Αθήνα. Μας πολεμάνε με το ίδιο μας το υλικό. Υποτίθεται ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτητότητας με την ΕΠΟ. Από την Θεσσαλονίκη εστάλη στον Λεβαδειακό, το φαξ την πληρωμής του Μπιλίσκοφ. Μας ‘τρυπάνε’ από μέσα. Ο φάκελος του Ηρακλής είναι ο πιο πλήρης της κατηγορίας. Η δέσμευση που έχουμε σήμερα είναι ότι μέχρι αύριο θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία σας λέω ότι είναι καλά. Αύριο το μεσημέρι θα έχουμε την απόφαση. Αν είναι καλή, θα πρόκειται για ένα κακό όνειρο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο. Αν είναι κακή, έχουμε το δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών. Θα γνωρίζουμε γιατί έχει απορριφθεί ο φάκελος. Η επιτροπή έχει στείλει έξι φορές ειδοποιήσεις από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο για να στείλουμε έστω και ένα έγγραφο. Δεν υπήρχε όμως καμία ανταπόκριση. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας”. Κάποια στιγμή είπε ακόμη ότι… “πέρσι υπήρχε ένα κονδύλι στην ΠΑΕ Ηρακλής 100.000 προς έναν άνθρωπο για να ασχοληθεί με την υπόθεση της αδειοδότησης”.


21:50 Οι οπαδοί αποχωρούν από το Ιβανώφειο και ετοιμάζονται για την πορεία…


Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάκη


Σχετικά Άρθρα

Back to Top