Έρχεται και παίζει… μπάλα ο Κένεντι

Το βράδυ της Δευτέρας (31/5) θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο θρύλος της Λίβερπουλ, Άλαν Κένετι. Τον βετεράνο ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» θα υποδεχτούν μέλη του …

Επικαιρότητα

Το βράδυ της Δευτέρας (31/5) θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο θρύλος της Λίβερπουλ, Άλαν Κένετι. Τον βετεράνο ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» θα υποδεχτούν μέλη του Thessaloniki Branch και την Τρίτη (1/6, 12.00) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Μουσείου.


Την ίδια μέρα ο Άλαν Κένεντι θα βρεθεί εκ νέου στο χώρο της έκθεσης του Μουσείου από τις 17.00, ώστε να φωτογραφίζεται με τους φίλους της ομάδας αλλά και να υπογράφει αυτόγραφα. Κάτι που θα συμβεί και την Τετάρτη (2/6) και πάλι από τις 17.00.


Στις 20.00 μάλιστα θα βρεθεί στα γήπεδα Αργυρόπουλου (δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μακεδονικού), φορώντας ξανά την θρυλική φανέλα της Λίβερπουλ και συμμετέχοντας σε παιχνίδι με βετεράνους άσσους της Θεσσαλονίκης.


Το Liverpool FC-Thessaloniki Branch, θα τιμήσει τον Άλαν Κένεντι πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα και για την τιμή που κάνει να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις μας, ενώ το πρωί της Πέμπτης (3/6) θα αναχωρήσει για το Λίβερπουλ, συνοδευόμενος με ευχές.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top