Ήττα από ΝΟΒΑ, ελπίδες από τις ακαδημίες

Την ήττα από την ομάδα του ΝΟΒΑ γνώρισε ο Ηρακλής με σκορ 13-9. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Μίοντραγκ Μίροβιτς επέλεξε για ακόμα μια φορά …

Άλλα αθλήματα

Την ήττα από την ομάδα του ΝΟΒΑ γνώρισε ο Ηρακλής με σκορ 13-9.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Μίοντραγκ Μίροβιτς επέλεξε για ακόμα μια φορά να δώσει  χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες που είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ανδρική ομάδα όταν κληθούν να την στελεχώσουν.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 3-1, 3-3, 5-3

ΝΟΒΑ: ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ 1, ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ 2, ΠΑΥΛΟΥ 3, ΜΠΑΡΙΩΤΑΚΗΣ 1, ΧΑΛΑΣ 1, ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΗΣ 3, ΚΑΡΙΔΑΣ 2

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ 1, ΒΑΧΑΡΕΛΗΣ 3, ΖΑΡΚΑΤΣΑΣ 2, ΑΡΩΝΗΣ 1, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ 1, ΚΑΡΙΚΑΣ 1

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος για την ομάδα μίνι παίδων.

Την ίδια στιγμή αισιόδοξο μήνυμα έστειλε η ομάδα μίνι παίδων του Ηρακλή, η οποία εξασφάλισε την πρίκρισή της στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος αφού κατάφερε να κερδίσει στον τελευταίο αγώνα την ομάδα του Άρη με σκορ 12-7. Στον ίδιο όμιλο με τον Ηρακλή συμμετείχαν και οι ομάδες του ΠΑΟΚ, Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, ΝΟ Αλεξανδρούπολης και Άθω Χαλκιδικής.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο Ηρακλής συνεχίζει τη θετική παράδοση που έχει ως μεγάλη δύναμη του αθλήματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, κάνοντας συστηματική και αποτελεσματική δουλειά στο κομμάτι των υποδομών και αναδεικνύοντας αθλητές ικανούς να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα στο μέλλον.

Η επόμενη φάση (ημιτελική) είναι από 25/6 ως 27/6 και η τελική από 16/7 ως 18/7.

Back to Top