Τέλος στην τετραετία της Α2

Τέσσερα χρόνια ο κόσμος του Ηρακλή περίμενε αυτή την ημέρα… Αύριο (29/05, 17:30) στον αγώνα με το Ρέθυμνο πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 …

Ηρακλής

Τέσσερα χρόνια ο κόσμος του Ηρακλή περίμενε αυτή την ημέρα… Αύριο (29/05, 17:30) στον αγώνα με το Ρέθυμνο πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 και για το κυανόλευκο τμήμα αρχίζει μια νέα εποχή.


Τα χρόνια αυτά έμοιαζαν ατελείωτα για τον Ηρακλή. Μετά από μεγάλο κόπο, αρκετές στεναχώριες και πίκρες, ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Στο Ιβανώφειο δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα. Ο κόσμος να χειροκροτήσει παίκτες και προπονητές αλλά και όσους όλα αυτά τα χρόνια πήραν στις πλάτες του την ομάδα στο διοικητικό κομμάτι και την επανέφεραν μετά κόπων και βασάνων στη θέση που της αρμόζει. Αύριο είναι το τέλος μιας χρονιάς και ανοίγει μια νέα σελίδα, ένα νέο κεφάλαιο στο οποίο δε χωρούν άλλα λάθη και αποτυχίες. Δε θα γίνουν ούτε γιορτές ούτε πανηγύρια. Το τμήμα έκανε απλά αυτό που έπρεπε. Αλλά και δε θα μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο από τη στιγμή που ο σύλλογος είναι σε μια τόσο κρίσιμη και δύσκολη καμπή.

Κινήσεις για την επόμενη μέρα

Εδώ και καιρό, για την ακρίβεια από τότε που και μαθηματικά επετεύχθη ο στόχος της ανόδου, οι παράγοντες του ΤΑΚ ετοιμάζουν τα σχέδια για την επόμενη σεζόν. Υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να γίνουν και γι’αυτό κάθε βράδυ συζητούν στα γραφεία της ομάδας κι έχουν έτοιμα τα πλάνα. Βασικό ζητούμενο είναι το οικονομικό κι έχουν «χτυπήσει» πολλές πόρτες, ακόμη και του Ανδρέα Παντελή ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για χορηγία. Η μετατροπή σε ΚΑΕ είναι ίσως το πιο εύκολο κομμάτι από πλευράς γραφειοκρατικών διαδικασιών, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι μέτοχοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top