ΣΧΟΛΙΟ: Αντώνη, θα την ρίξεις την ομάδα;

Τα ψέματα τελείωσαν Αντώνη Ρέμο. Αν δεν θέλεις να συνδυάσεις το όνομά σου με την διάλυση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, οφείλεις να βγεις μπροστά. Να αναλάβεις …

Τα ψέματα τελείωσαν Αντώνη Ρέμο. Αν δεν θέλεις να συνδυάσεις το όνομά σου με την διάλυση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, οφείλεις να βγεις μπροστά. Να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να διορθώσεις τα εγκληματικά λάθη που έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα. Έχεις ήδη αργήσει, αλλά ακόμη υπάρχει χρόνος.

Έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι σε ένα κόσμο που σε πίστεψε και σε στήριξε τρία χρόνια, να βρεις τον τρόπο για να εξασφαλίσει η ομάδα τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. Ο κόσμος είναι οργισμένος και έχει απόλυτα δίκιο. Αυτό που εισπράττει τις τελευταίες ημέρες, είναι ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Ηρακλή και εσύ, ως ιδιοκτήτης και οπαδός (όπως λες ότι είσαι) της ομάδας, γυρνάς όλο τον κόσμο για συναυλίες και τρέχεις από δεξίωση σε δεξίωση. Για τον Ηρακλή σφυρίζεις αδιάφορα και αυτό δημιουργεί –δικαιολογημένα- ερωτηματικά ως προς τις προθέσεις σου.

Το ίδιο ακριβώς μερίδιο ευθύνης με αυτό του Ρέμου, βαρύνει φυσικά και τον άνθρωπο που πριν από ένα χρόνο μας έλεγε ότι η εξυγίανση αγγίζει το 95% και τώρα δεν γνωρίζει πόσα ακριβώς είναι τα χρέη της εταιρίας που διοικούσε επί μία τριετία. Ο λόγος για τον Δήμο Πολύκαρπο.

ΥΓ 1 Τι περιμένουν άραγε οι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες αυτής της πόλης για να αντιδράσουν δυναμικά και να σταθούν στο πλευρό της ιστορικότερης ομάδας της Μακεδονίας;

ΥΓ 2 Ο Ηρακλής βρίσκεται σε κίνδυνο και όλοι οι λεγόμενοι «παραδοσιακοί παράγοντες» παρακολουθούν τις εξελίξεις αποστασιοποιημένοι.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top