Ξύπνα Αντώνη

Το ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για την ΠΑΕ Ηρακλής και τη νέα διοίκηση το περιμέναμε όλοι. Όχι βέβαια στον βαθμό που εξελίσσονται σήμερα …

Το ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για την ΠΑΕ Ηρακλής και τη νέα διοίκηση το περιμέναμε όλοι. Όχι βέβαια στον βαθμό που εξελίσσονται σήμερα αλλά από όποια πλευρά και αν το βλέπαμε καταλήγαμε στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι η ΠΑΕ Ηρακλής θα συναντούσε προβλήματα στην αδειοδότησή της. Αυτό που δεν μπορούσε κανένας μας να φαντασθεί είναι ότι ο άνθρωπος που έφερε τον Ηρακλή στην σημερινή κατάσταση θα παρέμεινε ένας αόρατος θεατής.


Αναφέρομαι στον Αντώνη Ρέμο η συμπεριφορά του οποίου δεν συνάδει ούτε με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη (γιατί δική είναι ακόμα η ΠΑΕ) ούτε και αυτή του φίλου και οπαδού της ομάδας. Ο κόσμος καίγεται όπως λέει και ο λαός και ο Ρέμος ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Και δεν τον «είδαμε» ούτε και στις αποφάσεις του διήμερου. Δεν είδαμε για παράδειγμα ούτε τους φίλους ούτε τους κουμπάρους να παίρνουν θέση ακόμα και σε περιπτώσεις που το δίκαιο είναι εξώφθαλμα με το μέρος του Ηρακλή, όπως στην περίπτωση  του CAS.


Να υποθέσει κανείς ότι ο Ρέμος δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης ή μήπως η φιλία και η κουμπαριά είναι μόνο για  «πρώτο τραπέζι  πίστα»; Όμως, όπως και αν έχουν τα πράγματα, κάποιος πρέπει να μιλήσει στον Ρέμο. Να τον ξυπνήσει από τον λήθαργο. Να του πει ότι η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και τους αγωνιστές και όχι από αυτούς που κρύβονται. ΞΥΠΝΑ ΑΝΤΩΝΗ.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top