“Θα πάρουμε την άδεια”

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής και υπεύθυνος επί των οικονομικών θεμάτων, Δήμος Πολύκαρπος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα που έχει προκύψει με …

Ηρακλής

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής και υπεύθυνος επί των οικονομικών θεμάτων, Δήμος Πολύκαρπος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα που έχει προκύψει με την άδεια συμμετοχής του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα.


«Η νέα διοίκηση υπέγραψε μια τιτάνια προσπάθεια για το φάκελο και τα χαρτιά. Η προσπάθεια είναι μεγάλη και είναι άνθρωποι που ξέρουν κάποια πράγματα. Ο κύριος Κεσόπουλος είναι επί των οικονομικών πολύ καλός οικονομολόγος. Ο κύριος Τάκης είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί, όπως και ο κύριος Δημητρίου. Κάνουν μια προσπάθεια κόντρα στο χρόνο. Προσπαθούμε κι εμείς όσο μπορούμε να βοηθήσουμε με την εμπειρία μας, γνωρίζοντας τα πράγματα και τις καταστάσεις που υπήρχαν εκείνη την περίοδο γιατί αυτοί οι άνθρωποι τώρα μπήκαν. Ένας είναι ο στόχος, να υπάρξει συσπείρωση για να βγει η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως τη Δευτέρα θα την πάρει. Από εκεί και πέρα η διοίκηση με ηρεμία, έχοντας την αποδοχή του κόσμου να λειτουργήσει, να τρέξει την ομάδα. Από εκεί και πέρα μπορώ κι εγώ να μιλήσω για όλα τα πεπραγμένα. Έγιναν λάθη, αλλά καμία κλοπή. Τι νόημα θα έχουν όλα αυτά, αν δεν πάρει ο Ηρακλής την άδεια; Το πρόβλημα εντοπίζετε στο ότι αυτή είναι μια διαδικασία που αναφέρεται στα πεπραγμένα μέχρι 31/12, που βεβαιώνονται μέχρι τις αρχές Απριλίου. Δεν υπήρχαν καλές καταστάσεις μέχρι τότε, εκείνη την περίοδο συσπειρώθηκε ο κόσμος και η ομάδα σώθηκε. Πέτυχε τον στόχο της, πέρασε αυτό τον σκόπελο. Οι αδειοδοτήσεις πέρυσι δίνονταν τέλη Ιουνίου και τώρα λόγω του Μουντιάλ, έπρεπε να δοθούν τώρα. Οι άνθρωποι κυνηγούν να μαζέψουν μια σωρεία εγγράφων από παίκτες που είτε είναι στο εξωτερικό, είτε σε διακοπές. Έχουν κάνει τη νύχτα – μέρα. Πάνε στην επιτροπή και τους λένε λείπει αυτό το χαρτί. Θα τα πάρουν τα χαρτιά που θέλει η επιτροπή τη Δευτέρα. Ξέρουμε τι λείπει”.


Για τη δική του θητεία στον Ηρακλή τόνισε: «Κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά μπορεί οι δυνάμεις μας να μην έφταναν. Τουλάχιστον το κάναμε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν έχω πρόβλημα να υπάρξει κριτική. Ακόμη και στο δικαστήριο υπάρχει και το καταρχήν τεκμήριο αθωότητας. Ο Μπιλίσκοφ είναι πληρωμένος το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το CAS. Μόνο με τη συσπείρωση του κόσμου θα προχωρήσει ο Ηρακλής. Ο καθένας προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στον κόσμο του Ηρακλή, αλλά δεν θα πρέπει αυτό να επηρεάσει κανένα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top