Σκάνδαλο με υπογραφή κατεστημένου

Σε πείσμα ακόμα και των ολίγων που πιστεύουν ότι αυτοί που συγκροτούν την Σούπερ Λίγκα δεν φροντίζουν παρά μόνο για το δικό του (ο καθένας) …

Σε πείσμα ακόμα και των ολίγων που πιστεύουν ότι αυτοί που συγκροτούν την Σούπερ Λίγκα δεν φροντίζουν παρά μόνο για το δικό του (ο καθένας) συμφέρον και αδιαφορούν για την βελτίωση και το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η διοίκηση της διοργανώτριας αρχής δεν επικύρωσε την βαθμολογία του πρωταθλήματος γιατί ο Λεβαδειακός, δηλαδή ο Κομπότης, προσέφυγε στο CAS εναντίον της ΦΙΦΑ και του Ηρακλή επειδή η παγκόσμια ομοσπονδία δεν τιμώρησε τους κυανόλευκους.


Και δεν αναρωτήθηκε κανένας τους το πολύ απλό. Γιατί να τιμωρήσει η ΦΙΦΑ τον Ηρακλή; Η παγκόσμια ομοσπονδία δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Ο Μπιλίσκοφ πήρε ΟΛΑ τα χρήματα που του οφείλονταν και μάλιστα ενημέρωσε για το θέμα αυτό και τους κυανόλευκους. Αλλωστε το CAS στις 11 Μαϊου ανακοίνωσε τις υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθεί και μέσα σ’ αυτές που θα συζητήσει μέχρι τις 19 Ιουλίου δεν περιλαμβάνεται η καταγγελία του Λεβαδειακού. Υπάρχει στις 10 Ιουλίου υπόθεση που αφορά την Κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και κλείνουν οι υποθέσεις με υπόθεση της Ιρλανδικής ομοσπονδίας στις 19 Ιουλίου.


Τόσο σοβαρά λοιπόν πήραν την υπόθεση στο CAS και τόσο την εκτίμησαν μετά την μελέτη των στοιχείων που κατατέθηκαν. Αυτά θεωρήθηκαν ψιλά γράμματα από τους κυρίους που συγκροτούν την διοίκηση της λίγκας και αποφάσισαν να μην επικυρώσουν την βαθμολογία. Δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για σκανδαλώδη απόφαση. Ούτε θα επισημάνουμε ότι κάποιοι από αυτούς που ψήφισαν, όπως ψήφισαν, κατοικοεδρεύουν εδώ δίπλα μας και χρόνια τώρα παριστάνουν τα θύματα του κατεστημένου, μέρος του οποίου και οι ίδιοι είναι.


Απλά θα θυμίσουμε ότι κάποιοι από αυτούς που είχαν αποφασίσει εντελώς διαφορετικά στην υπόθεση Βάλνερ όταν αγνοήθηκε η προσφυγή της Καλαμαριάς στο CAS και επικυρώθηκε η βαθμολογία, ήταν και σήμερα στην συνεδρίαση. Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι αποφάσισαν διαφορετικά. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή ο Ηρακλής είναι ο αδύναμος κρίκος; Μήπως γιατί πιστεύουν ότι δεν μπορεί να φωνάξει; Για όποιον λόγο και αν πήραν την απόφαση που πήραν “κούνια που τους κούναγε”. Ο Ηρακλής στην περίπτωση Μπιλίσκοφ έχει το δίκιο με το μέρος του, ο Κομπότης ψάχνει “ψύλλους στα άχυρα”, η ΦΙΦΑ με έγγραφο της επισημαίνει ότι δεν υπάρχει οφειλή και το μόνο που θα προκύψει είναι ότι αυτοί που πήραν την σημερινή απόφαση θα εκτεθούν και κάποιοι από αυτούς θα εκτεθούν ακόμα περισσότερο.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top