Προσφυγή για 3.000€ (!) το “ευχαριστώ” του Γιάντση

Ο Ηρακλής τον… έκανε ποδοσφαιριστή και στηρίζει οικονομικά ολόκληρη την οικογένειά του, αλλά στη δύσκολη στιγμή, εκμεταλλεύτηκε μία οφειλή 3.000 (!) ευρώ και διεκδικεί την ελευθερία …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής τον… έκανε ποδοσφαιριστή και στηρίζει οικονομικά ολόκληρη την οικογένειά του, αλλά στη δύσκολη στιγμή, εκμεταλλεύτηκε μία οφειλή 3.000 (!) ευρώ και διεκδικεί την ελευθερία του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιάντση (ο πατέρας του εργάζεται στην ΠΑΕ), ο οποίος προχώρησε σε αυτή την κίνηση για το συγκεκριμένο ποσό και ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε εισπράξει ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων.


Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, διότι έχει βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του. Αν το πρόβλημα ήταν τα οφειλόμενα χρήματα, θα μπορούσε κάλλιστα να ζητήσει από την διοίκηση να του καταβάλλει και τα 3.000 ευρώ. Δεν το έκανε όμως. Με την προσφυγή, διεκδικεί και τα περίπου είκοσι χιλιάδες ευρώ που θα εισέπραττε μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.


Θυμίζουμε ότι ήταν ο μοναδικός νεαρός ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε την -προ μηνών- πρόταση επέκτασης της συνεργασίας από την πλευρά της ΠΑΕ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Γιάντσης δεν ήταν στα πλάνα του Γιόζεφ Μπουμπένκο, όπως φάνηκε και την περίοδο που μας πέρασε.


Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο Γιώργος Ιωαννίδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσύρει την προσφυγή και να καταλήξει στον Παναθηναϊκό, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να εισπράττει ένα ποσό από την παραχώρησή του. Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που συνέβη στην περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top