“Οφείλουμε να κοιτάμε όλοι το συμφέρον του Ηρακλή”

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο. Στην αρχική …

Επικαιρότητα

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.


Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Γωγάκος είπε:«Δεν είναι υπερβολή να πω ότι δεν κοιμάμαι τα βράδια, είναι πολλά τα προβλήματα για τον σύλλογο και πρέπει να βρούμε λύσεις. Οφείλουμε να κοιτάμε όλοι το συμφέρον του Ηρακλή και μόνο, στα πλαίσια αυτά αποφάσισα να αναλάβω τώρα τον ερασιτέχνη μέχρι να πάμε σε εκλογές του χρόνου. Μέχρι τότε, μέχρι τις εκλογές του ΓΣ Ηρακλής θα είμαι επικεφαλής και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να λύσουμε όσα περισσότερα από τα προβλήματα μπορούμε».


Μιλώντας για τις πρώτες του ενέργειες ανέφερε:«Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες θα είναι να προχωρήσουμε σε ορισμένες αλλαγές στο καταστατικό του συλλόγου, που είχε συντάξει ο κ. Οικονομίδης, μίλησα μαζί του και θα γίνει αυτό. Χρειάζεται κάποιες αλλαγές και πρέπει να διατηρήσουμε μόνο τα θετικά και να προσαρμόσουμε τα υπόλοιπα, στον Ηρακλή δεν έχουμε άλλωστε να χωρίσουμε τίποτε μεταξύ μας, μόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον σύλλογο. Θέλουμε επίσης να καθιερώσουμε την απλή αναλογική στις εκλογές του ερασιτέχνη, έτσι ώστε να υπάρχει διοίκηση αλλά να υπάρχει και αντιπολίτευση. Επίσης ο ερασιτέχνης πρέπει εκμεταλλευτεί επιτέλους το σήμα αλλά και την ακίνητη περιουσία του, κάτι που δεν έχει γίνει έως τώρα. Με λίγα λόγια να εκμεταλλευτεί ο Ηρακλής όλα τα ατού που έχει και αυτό θα συμβεί με την δημιουργία μιας ΑΕ εταιρείας που πρέπει να δημιουργήσουμε».


Συνεχίζοντας τόνισε επίσης:«Για το θέμα των Χορτατζήδων, η έξωση εκδικάστηκε στις 21 Απριλίου και πιστεύω ότι τελικά θα έχει αίσιο τέλος για τον Ηρακλή. Θα πρέπει μετά η κυριότητα και εκμετάλλευση να περάσει στην νέα εταιρεία που θα γίνει, με όλα τα έσοδα φυσικά να πηγαίνουν στον ΓΣ Ηρακλής και μετά να κατανέμονται αναλογικά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Επίσης, αν αυτή η εταιρεία υπήρχε ήδη, θα μπορούσε να έχει στην κατοχή της και τις μετοχές της ΠΑΕ και δεν θα είχε δημιουργηθεί το γνωστό θέμα με τον ερασιτέχνη, θα μπορούσε επίσης να έχει και τις μετοχές του μπάσκετ κτλ, θα έλυνε τα χέρια μας σε πολλές περιπτώσεις. Μέσω της εταιρείας αυτής θα ξέρουμε επίσης όλοι μας τι έσοδα υπάρχουν στον σύλλογο και θα γίνεται καλύτερη κατανομή αλλά και προγραμματισμός του μπάτζετ για όλα τα τμήματα».


Για τον απερχόμενο πρόεδρο του ΓΣ, είπε:«Ο κ. Τριανταφύλλου αποχωρεί από την προεδρία του ερασιτέχνη και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια για την προσφορά του στον σύλλογο αυτά τα 2 χρόνια. Θα παραμείνει πλέον ως απλό μέλος του ΔΣ του ερασιτέχνη, στην γενική συνέλευση θα υποβάλλει την παραίτηση του αλλά θα μείνει κοντά στον σύλλογο».


Για την προσπάθεια που γίνεται στην ΠΑΕ Ηρακλής: «Είναι πολύ σημαντικό να πάει καλά το ποδόσφαιρο, όταν δεν πάει καλά η μπάλα άλλωστε, μας παίρνει όλους η μπάλα. Δεν έχω ακόμη ενημερωθεί από την διοίκηση αλλά θέλω να πω ότι στο νέο καταστατικό που θα γίνει, θα περάσουμε μια τροποποίηση ώστε οι προσωρινές διοικήσεις Πρωτοδικείου που ορίζει ο ερασιτέχνης κατά καιρούς να μην έχουν προβλήματα στην συνέχεια, με τα χρέη, μηνύσεις κτλ που είχαν να αντιμετωπίσουν όσοι ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω λοιπόν να λύσω τα χέρια των παιδικών που είναι στην διοίκηση τώρα για να μην έχουν και τέτοιες έγνοιες στην προσπάθεια που έχουν αναλάβει».


Κλείνοντας, ο κ. Γωγάκος ανέφερε τα εξής: «Ο Ηρακλής στα δύσκολα συσπειρώνεται, το έχει αποδείξει αυτό πολλές φορές στο παρελθόν και το αποδεικνύει και τώρα. Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και θέλω να σας αποκαλύψω ότι θα προτείνω όσοι έχουν αγοράσει διαρκείας στο ποδόσφαιρο και όσοι πάρουν στην συνέχεια διαρκείας στο μπάσκετ και στο βόλεϊ, να έχουν δωρεάν εγγραφή στον ερασιτέχνη. Θέλουμε να έρθουν όλοι κοντά μας, να αυξήσουμε τα μέλη του ερασιτέχνη και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη δύναμη. Με την απόδειξη λοιπόν του εισιτηρίου διαρκείας, κάθε φίλος του Ηρακλή θα έχει σύντομα την δυνατότητα να γίνει μέλος του ερασιτέχνη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top