Η Κολωνία ανακοίνωσε Γιαννούλη (video)

Η Κολωνία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη. Ο πρώην αμυντικός του Ηρακλή υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους “τράγους” και στις πρώτες του δηλώσεις ως …

Διάφορα

Η Κολωνία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη. Ο πρώην αμυντικός του Ηρακλή υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους “τράγους” και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της γερμανικής ομάδας, τόνισε:


“Ξέρω ότι η Κολωνία είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Bundesliga και με αρκετές διακρίσεις. Η ομάδα έχει πάντα τη στήριξη από τους οπαδούς, τα εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι είναι πουλημένα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω ότι για την ομάδα και για εμένα η νέα σεζόν θα είναι επιτυχημένη.


Τα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα, αλλά γνωρίζω ότι οφείλω να βελτιωθώ κι άλλο και γι’ αυτό προσπαθώ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε να κάνω χαρούμενους και υπερήφανους τους οπαδούς μας. Στόχος μου θα είναι, με το πρώτο μου γκολ, να κάνω αισθητή την παρουσία μου στην ομάδα. Αυτό θα μου δώσει δύναμη για μια καλύτερη συνέχεια. Επίσης εδώ, μέσω της Κολωνίας, θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, να παίξω στην Εθνική ομάδα της χώρας μου”.


Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο από το κανάλι της Κολωνίας

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top