“Φυσικά και θα αγοράσω διαρκείας του Ηρακλή”

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Metropolis” για την απόφασή του να σταματήσει την καριέρα του και να ασχοληθεί με την προπονητική, αναλαμβάνοντας …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Metropolis” για την απόφασή του να σταματήσει την καριέρα του και να ασχοληθεί με την προπονητική, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Γαζώρου.


«Πάντα υπάρχει κάτι που λες ότι δεν έκανα, ή δεν έκανα σωστά. Θα ήθελα να έχω περισσότερες διακρίσεις, κι έναν τίτλο, αλλά εντάξει αφού έπαιξα στην Α’ Εθνική δεν έχω παράπονο. Αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Γαζώρου, ομάδα Δ’ Εθνικής έξω από την πόλη των Σερρών. Υπάρχουν υψηλοί στόχοι από τους ανθρώπους της ομάδας και με έπεισαν να πάω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο, και θεωρώ ότι από τη θέση του προπονητή θα προσφέρω περισσότερα».Για την μεγάλη του αγάπη, τον Ηρακλή, επσήμανε: «Ο Ηρακλής είναι σε δύσκολη θέση. Γίνεται βέβαια μια μεγάλη προσπάθεια, ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι που ανέλαβαν τώρα θα έχουν τη λογική και τη σύνεση να φτάσουν την ομάδα σε ένα επίπεδο καλό. Πίστευα ότι με την έλευση του Ρέμου θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά διαψεύστηκα». Σε ερώτηση για το αν θα αγοράσει εισιτήριο διαρκείας των κυανόλευκων, απάντησε: «Εννοείτε ότι θα πάρω διαρκείας».

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Η ιστορική φωτογραφία, που δώρισε στην ομάδα ο Μιχάλης Γεράνης (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top