“Ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται από κανέναν”

Την ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Εθνικό γνώρισε ο Ηρακλής στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με 17-5. Η επιλογή του Μίοντραγκ Μίροβιτς να χρησιμοποιήσει αθλητές από τις …

Άλλα αθλήματα

Την ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Εθνικό γνώρισε ο Ηρακλής στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με 17-5.


Η επιλογή του Μίοντραγκ Μίροβιτς να χρησιμοποιήσει αθλητές από τις ομάδες εφήβων και παίδων, χρησιμοποιώντας ελάχιστα ορισμένους από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ίδιους τους παίκτες ότι ο Σέρβος ήρθε για να επιβάλει την τάξη και να δημιουργήσει μια πραγματική ομάδα που στόχο έχει την άνοδο με ομαδική δουλειά. Οι πρόσφατες διαφωνίες παικτών με τη φιλοσοφία που προσπάθησε να περάσει ο προπονητής στην ομάδα, προκάλεσε αλλαγές στη σύνθεση και άνοδο της ψυχολογίας. Παρόλα αυτά η γκρίνια από συγκεκριμένους παίκτες συνεχίστηκε, κάνοντας τον προπονητή να πάρει την απόφαση να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα για το ποιός παίρνει τις αποφάσεις στην ομάδα.


Σε ένα παιχνίδι που ο Εθνικός ήταν αδιάφορος καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στην Α1, οι νεαροί αθλητές του Ηρακλή πήραν πολύτιμο χρόνο συμμετοχής κόντρα σε μια ομάδα που στόχο είχε την άνοδο από την αρχή της σεζόν. Μετά τη λήξη του αγώνα ο έφορος του τμήματος Χρήστος Παπαχρήστου δήλωσε για την εξέλιξη του αγώνα: ” Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται από κανέναν. Σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχει κλίμα συνεργασίας και συννενόησης. Οι παίκτες πρέπει να σέβονται και να ακούν τον προπονητή τους, να υπάρχει μια ιεραρχεία. Είναι προτιμότερο ο Ηρακλής να ξεκινήσει από το μηδέν βάζοντας γερά θεμέλια, παρά να συνεχίσει με μια ομάδα γεμάτη κενά.”


 


ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-4,1-6, 1-3, 1-9


ΗΡΑΚΛΗΣ: ΓΚΑΓΚΑΣΟΥΛΗΣ 2, ΔΕΛΛΗΜΗΤΡΟΥ 1, ΜΥΤΙΛΗΝΟΣ 2


ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ 3, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ 4, ΚΕΧΑΓΙΑΣ 2, ΛΙΟΤΣΑΚΗΣ 1, ΔΟΥΔΕΣΗΣ 2, ΜΠΑΧΑΣ 2


 

Back to Top