Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ματίας Λέκι

Νέο σκηνικό διαμορφώνεται στην υπόθεση του Ματίας Λέκι, μετά την τελευταία επικοινωνία που είχαν με τον εκπρόσωπό του οι άνθρωποι του Ηρακλή. “Ο Ματίας Λέκι …

Ηρακλής

Νέο σκηνικό διαμορφώνεται στην υπόθεση του Ματίας Λέκι, μετά την τελευταία επικοινωνία που είχαν με τον εκπρόσωπό του οι άνθρωποι του Ηρακλή. “Ο Ματίας Λέκι δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Ηρακλή”, τους ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η καταβολή ενός μέρους των οφειλομένων, καθώς και η δέσμευση της νέας διοίκησης ότι το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί λίαν συντόμως, ικανοποίησε τον Λέκι, ο οποίος δείχνει να αντιλαμβάνεται πως κάτι αλλάζει στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Γι’ αυτό τον λόγο δείχνει διάθεση να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής στο κυανόλευκο ρόστερ -τουλάχιστον- και την επόμενη περίοδο. Άλλωστε ο ίδιος έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές ότι ο μοναδικός λόγος που τον κάνει να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, είναι η αφερεγγυότητα της ΠΑΕ.


Αν η νέα διοίκηση καταφέρει να πείσει τον παίκτη ότι αυτό το πρόβλημα θα εκλείψει την επόμενη περίοδο, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο παραμονής του στο κυανόλευκο ρόστερ. Και θα πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση, αφού ο Λέκι έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο του ηγέτη στα μετόπισθεν της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top