Άθλος η 4η θέση στο Πρωτάθλημα

Την 4η θέση κατέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή, πραγματοποιώντας έναν πραγματικό άθλο. Έχοντας περάσει μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, τόσο οικονομικές όσο και αγωνιστικές, τα κορίτσια …

Άλλα αθλήματα

Την 4η θέση κατέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή, πραγματοποιώντας έναν πραγματικό άθλο.

Έχοντας περάσει μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, τόσο οικονομικές όσο και αγωνιστικές, τα κορίτσια του Γιώτη Ιωακειμίδη κατάφεραν τελικά να φέρουν τον Ηρακλή στο υψηλότερο σκαλί που έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία του όσον αφορά το γυναικείο πόλο, εξασφαλίζοντας και την έξοδο στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της από τον Εθνικό Πειραιώς, αυτή τη φορά με σκορ 12-11 αλλά έχοντας αγωνιστεί και στους τρεις αγώνες με σβηστές τις μηχανές.

Τα οικονομικά προβλήματα και η έλλειψη στήριξης από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, από χορηγούς αλλά και από τον ίδιο τον Ερασιτέχνη, λύγισαν τις αντοχές τόσο των αθλητριών όσο και της προπονητικής ομάδας. Με προσωπικά έξοδα των αθλητριών και των οικογενειών τους, η ομάδα κατέβηκε αυθημερόν στην Αθήνα για να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που κατέκτησε το LEN TROPHY για τη χρονιά που διανύουμε, χρησιμοποιώντας ελάχιστα τις ξένες παίκτριές της.

Έχοντας εκπέμψει SOS το τελευταίο διάστημα κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον αυτής της ομάδας, που κατάφερε ότι άλλοι προσπαθούν εδώ και καιρό, με συστηματική δουλειά και μεράκι, ανεβάζοντας τον Ηρακλή ψηλά εκεί όπου και ανήκει.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 1-2, 2-2, 4-5

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: CANETTI 3, ΙΩΣΗΦΙΔΗ 1, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ 1, ΤΕΤΖΑΛΙΔΟΥ 2, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ 2, VAN BELKUM 3

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ 1, ΤΖΙΜΑ 1, ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ 2, ΦΛΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤ.2, ΧΑΤΖΗΜΕΛΕΤΙΟΥ 1, ΦΛΩΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 4

Back to Top