Υπέγραψε ο Γιαννούλης στην Κολωνία

Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis», για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με την Κολωνία. «Στο εξωτερικό είναι πιο υψηλό το επίπεδο και είναι μια πρόκληση …

Ηρακλής

Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis», για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με την Κολωνία. «Στο εξωτερικό είναι πιο υψηλό το επίπεδο και είναι μια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να αγωνιστώ σε ένα υψηλότερο επίπεδο και μακάρι να με δει ο Ρεχάγκελ και να με καλέσει στην Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι με τη μεταγραφή αυτή είμαι κι εγώ ευχαριστημένος, είναι και ο Ηρακλής. Χάρισα τα μισά χρήματα και παραπάνω της χρονιάς που πέρασε, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ο μάνατζερ μου είπε να κάνω υπομονή και χειρίστηκε άψογα το θέμα μου. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ».


Για την παρουσία του στον Ηρακλή, ανέφερε: “Είχα και καλές και κακές στιγμές στον Ηρακλή. Ήταν τρία καλά χρόνια για μένα. Θα πρέπει τώρα να υπάρξει υπομονή και όλα θα αλλάξουν. Δεν αξίζει ο Ηρακλής με τέτοια ιστορία και τέτοιο κόσμο να παλεύει για την παραμονή. Κάποια παιδιά δεν είχαν πετρέλαιο για θέρμανση στο σπίτι τους και δανείζονταν από άλλους παίκτες. Ο πρώτος προπονητής που με βοήθησε ήταν ο Πεντράθα που με καθιέρωσε ως βασικό παίκτη και του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Σχετικά Άρθρα

Αδαμίδης: “Επιβεβλημένη η αποκατάσταση της αδικίας στον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Συνάντηση με Αυγενάκη, με απαίτηση την ετεροχρονισμένη δικαίωση!

Ποδόσφαιρο

Back to Top