“Γιαννούλης, ο ένας από τους δύο”

Ο Σβόνιμιρ Σόλντο καλωσορίζει, ουσιαστικά, τον Κώστα Γιαννούλη στην Κολωνία και σε δηλώσεις που έχουν γίνει στη Γερμανία, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι… “ο Γιαννούλης θα …

Ηρακλής

Ο Σβόνιμιρ Σόλντο καλωσορίζει, ουσιαστικά, τον Κώστα Γιαννούλη στην Κολωνία και σε δηλώσεις που έχουν γίνει στη Γερμανία, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι… “ο Γιαννούλης θα είναι ο ένας από τους δύο παίκτες που που θα αποκτηθούν για το αριστερό άκρο της άμυνας. Εύχομαι το καλύτερο”.


Ο 43χρονος, Σόλντο είναι ο προπονητής της Κολωνίας και υπό της οδηγίες του θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του ο Γιαννούλης. Να σημειώσουμε ότι η αποχώρηση από την Κολωνία του 30χρονου Καμερουνέζου, Pierre Wome, έκανε την Κολωνία να αναζητήσει αριστερό μπακ.


Για τον Σόλντο να σημειώσουμε ότι ως παίκτης, είχε παίξει -μεταξύ άλλων ομάδων- για περίπου 10 χρόνια στη Στουτγάρδη και εκεί, το 2006, σε ηλικία 39 χρόνων, σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Εγινε προπονητής και η πρώτη του ομάδα ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Κολωνία είναι η δεύτερή του ομάδα.


Ο Κροάτης ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του που στο Μουντιάλ του 1998 πήρε την υψηλότερη θέση (τρίτη), μέχρι τώρα στην ιστορία της.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top