“Γιαννούλης, ο ένας από τους δύο”

Ο Σβόνιμιρ Σόλντο καλωσορίζει, ουσιαστικά, τον Κώστα Γιαννούλη στην Κολωνία και σε δηλώσεις που έχουν γίνει στη Γερμανία, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι… “ο Γιαννούλης θα …

Ηρακλής

Ο Σβόνιμιρ Σόλντο καλωσορίζει, ουσιαστικά, τον Κώστα Γιαννούλη στην Κολωνία και σε δηλώσεις που έχουν γίνει στη Γερμανία, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι… “ο Γιαννούλης θα είναι ο ένας από τους δύο παίκτες που που θα αποκτηθούν για το αριστερό άκρο της άμυνας. Εύχομαι το καλύτερο”.


Ο 43χρονος, Σόλντο είναι ο προπονητής της Κολωνίας και υπό της οδηγίες του θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του ο Γιαννούλης. Να σημειώσουμε ότι η αποχώρηση από την Κολωνία του 30χρονου Καμερουνέζου, Pierre Wome, έκανε την Κολωνία να αναζητήσει αριστερό μπακ.


Για τον Σόλντο να σημειώσουμε ότι ως παίκτης, είχε παίξει -μεταξύ άλλων ομάδων- για περίπου 10 χρόνια στη Στουτγάρδη και εκεί, το 2006, σε ηλικία 39 χρόνων, σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Εγινε προπονητής και η πρώτη του ομάδα ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Κολωνία είναι η δεύτερή του ομάδα.


Ο Κροάτης ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του που στο Μουντιάλ του 1998 πήρε την υψηλότερη θέση (τρίτη), μέχρι τώρα στην ιστορία της.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top