Προτάθηκε ο Πούπο

Το όνομα του 25χρονου Λιβεριανού επιθετικού, Ισάακ Πούπο, βρίσκεται στην ατζέντα της ομάδας. Ο συγκεκριμένος παίκτης τα τελευταία χρόνια παίζει στο Αζερμπαϊτσάν (σε Καραμπάχ και …

Ηρακλής

Το όνομα του 25χρονου Λιβεριανού επιθετικού, Ισάακ Πούπο, βρίσκεται στην ατζέντα της ομάδας. Ο συγκεκριμένος παίκτης τα τελευταία χρόνια παίζει στο Αζερμπαϊτσάν (σε Καραμπάχ και Μούγκαν) ενώ έχει και συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Πούπο προτάθηκε στην ομάδα και μάλιστα η απάντηση ήταν να έρθει να δοκιμαστεί στο φιλικό που θα κάνει ο Ηρακλής με τον Μέγα Αλεξάνδρο Ηράκλειας Σερρών, ομάδα που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο Πούπο απάντησε πως δεν προλαβαίνει να έρθει για το συγκεκριμένο φιλικό (γίνεται την Τετάρτη 26 Μαϊου) και προς το παρόν το θέμα “παγώνει” μιας και ο Ηρακλής δεν έχει ιδία άποψη για τον παίκτη και θα ήθελε να τον δει σε δράση ώστε να κρίνει και να προχωρήσει αναλόγως.

Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας ενώ πριν από λίγες μέρες δοκιμάστηκε και από τη γερμανική, Μόναχο 1860.  

Σχετικά Άρθρα

Όταν η ομαδάρα του Ράους περνούσε με “τεσσάρα” από το “Γεντί Κουλέ” (vid)

Ποδόσφαιρο

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top