Τυπική διαδικασία για εμάς

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε σήμερα ο Ηρακλής από τον Εθνικό Πειραιώς, με σκορ 7-9. Η προπονητική ομάδα του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση με την …

Άλλα αθλήματα

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε σήμερα ο Ηρακλής από τον Εθνικό Πειραιώς, με σκορ 7-9.

Η προπονητική ομάδα του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως το τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την Τετάρτη 26/05 αποτελεί καθαρά τυπική διαδικασία, καθώς το τμήμα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει πλέον οικονομικά στις υποχρεώσεις του.

Η ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

“Μετά από συνάντηση του εφόρου του τμήματος Κου Ανδρέα Τζίμα με την προπονητική ομάδα, τις αθλήτριες και τις οικογένειές τους αποφασίστηκε η κάθε αθλήτρια του Ηρακλή να πληρώσει το ποσό των 50 ευρώ έτσι ώστε να ενοικιαστούν δύο εννιαθέσια οχήματα για την μετάβαση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη στον Πειραιά στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα των πλέι οφ ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιώς και τον Ηρακλή.

Από την πλευρά τους οι αθλήτριες υδατοσφαίρισης του Ηρακλή και οι γονείς τους θα ήθελαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τον τρόπο με το οποίο τελειώνει η αγωνιστική χρονιά, με τις ίδιες να μην έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ από τον Γυμναστικό Σύλλογο καθώς και όποια άλλη μορφής οικονομική ή ηθική στήριξη, την στιγμή που το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανδρών δέχεται την στήριξη ακόμα και της ΠΑΕ Ηρακλής για να μεταβεί στην πόλη της Ξάνθης. Σε καμία περίπτωση δεν στρεφόμαστε εναντίον του τμήματος καλαθοσφαίρισης που τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε έντονα αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα, αντιθέτως θα θέλαμε να το συγχαρούμε για την άνοδό του στην Α1 κατηγορία. Στρεφόμαστε όμως εναντίον όσως παραμέλησαν τα υπόλοιπα τμήματα του ΓΣ σε βάρος ενός, κάνοντας διακρίσεις που τα οδήγησαν στον οικονομικό μαρασμό και μείωσαν με αυτόν τον τρόπο τις ελπίδες τους για κάτι καλύτερο. Τέλος δηλώνουμε ξεκάθαρα πως η ομάδα μας πλέον δεν έχει καμιά πρόθεση να διεκδικήσει την 3η θέση του Πρωταθλήματος, φροντίζοντας απλά να τελειώνει με αυτή τη διαδικασία το συντομότερο δυνατόν.”

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 2-2, 2-2

Ηρακλής: Τζίμα 2, Ζάντου 1, Πλευρίτου 2, Φλώρου Χ. 1, Χατζημελετίου 1

Εθνικός Πειραιώς: Canetti 2, Οικονομοπούλου 2, Κουγιουμτζή 1, Van Belkum

Back to Top