Ο Γιαννούλης στην Κολωνία, 190.000€ το κυανόλευκο όφελος

Παίκτης της Κολωνίας για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κώστας Γιαννούλης, με τον Ηρακλή να εισπράττει τελικά 100.000 ευρώ και να γλιτώνει τις …

Ηρακλής

Παίκτης της Κολωνίας για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κώστας Γιαννούλης, με τον Ηρακλή να εισπράττει τελικά 100.000 ευρώ και να γλιτώνει τις περίπου 90.000 ευρώ που διεκδικούσε δικαστικά ο Έλληνας αμυντικός. 


Σήμερα (22/5) το πρωί ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, η οποία θα ανακοινωθεί από τον γερμανικό σύλλογο την Δευτέρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιαννούλης αντιλήφθηκε τον λανθασμένο χειρισμό της υπόθεσής και αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. 


Ακολουθώντας τη συμβουλή του ατζέντη του, Βασίλη Παναγιωτάκη, απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον της κυανόλευκης ΠΑΕ, χαρίζοντας τα δεδουλευμένα (περίπου είκοσι χιλιάδες ευρώ), καθώς και τα χρήματα που διεκδικούσε από τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου του (εβδομήντα χιλιάδες ευρώ). Κίνηση που «ανάγκασε» τη γερμανική πλευρά να διαθέσει το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ για να αποκτήσει την ελευθέρας του Γιαννούλη. 


Είναι ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη, με όσα είχαν προηγηθεί, είναι η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τον Ηρακλή, αφού θα καρπωθεί ένα ποσό για να καλύψει τις ανάγκες του, από ένα ποδοσφαιριστή που ήταν ουσιαστικά χαμένος. Με απλά λόγια, αν ο Γιαννούλης υποστήριζε την προσφυγή του, θα έμενε ελεύθερος την πρώτη Ιουλίου για να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, με τον Ηρακλή και να μην εισπράττει ούτε ευρώ από την αποχώρησή του, αλλά και έχει «φορτωθεί» ένα χρέος της τάξης των 90.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top