Η Κολωνία επιμένει για Γιαννούλη

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του Κώστα Γιαννούλη με το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Κολωνία. Εντός των ημερών αναμένονται οριστικές εξελίξεις αν και …

Ηρακλής

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του Κώστα Γιαννούλη με το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Κολωνία. Εντός των ημερών αναμένονται οριστικές εξελίξεις αν και οι πληροφορίες θέλουν αυτή τη στιγμή να είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής.


Οι άνθρωποι της Κολωνίας τις προηγούμενες μέρες είχαν χαρακτηρίσει «ενδιαφέρουσα» την περίπτωση του 23χρονου αριστερού μπακ και δεν μένουν εκεί. Συνεχίζουν τις συζητήσεις ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν το θέμα κλείσει και ο παίκτης πάει στη γερμανική ομάδα τότε θα αποσύρει την προσφυγή και ο Ηρακλής θα πάρει χρήματα.


Ακόμη πάντως, όλα αυτά βρίσκονται σε επίπεδο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων και (όπως σε κάθε μεταγραφικό σενάριο) αν δεν μπούνε οι υπογραφές ή αν δεν υπάρξουν ανακοινώσεις είτε για το αν γίνει, είτε για τον δεν γίνει κάτι, δεν υπάρχει τίποτε οριστικό. Είναι σίγουρο πάντως ότι εντός του άμεσου χρονικού διαστήματος θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.


Η Κολωνία στο πρόσφατο Πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα τερμάτισε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς.   

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top