“Γιατί να αλλάξω τη φωλιά μου;”

Μεγάλη συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα, ziarul ring.ro έδωσε ο Μπογκντάν Μάρα και σε αυτή αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο δέσιμο που έχει με τον Ηρακλή. …

Ηρακλής

Μεγάλη συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα, ziarul ring.ro έδωσε ο Μπογκντάν Μάρα και σε αυτή αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο δέσιμο που έχει με τον Ηρακλή.


Ο Ρουμάνος μέσος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές και μάλιστα όπως είπε μαζί με τη γυναίκα του, Ντάνα, θα προτιμήσουν τη Χαλκιδική. «Ηθελα διακοπές για να αποκτήσω δυνάμεις για την επόμενη σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.


Ο Μάρα για τη νέα προσπάθεια που γίνεται τώρα στον Ηρακλή, είπε ότι… «έμαθα ότι θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι τους αρέσει η δουλειά μου, δεν είναι έτσι;» και πρόσθεσε ότι… «είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες στην Ελλάδα αλλά θέλω να μείνω εδώ. Προσαρμόστηκα και όλα είναι καλά. Γιατί να αλλάξω τη φωλιά μου;»


 


Του γίνεται ερώτηση για το αν θα γίνουν μεταγραφές εν μέσω της κρίσης που υπάρχει και ο Μάρα απαντά ότι… «από ό,τι άκουσα, η ομάδα θέλει έναν ακόμη Ρουμάνο. Είναι ευχαριστημένη η ομάδα και από τους δυο μας, και από μένα και από τον Βικτοράς Γιάκομπ και θέλουν ακόμη έναν παίκτη. Το ποιος ακριβώς είναι δεν το ξέρω ακόμη».


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 


http://www.ziarulring.ro/stiri/15892/mara-nu-ma-casatoresc-anul-acesta

Σχετικά Άρθρα

Back to Top