Συνεχίζει ο Ηλιάδης – Βάρος στην Υποδομή

Με σημερινή (20/05) ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής κοινοποιεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Ηλιάδη σε ρόλο τεχνικού υπευθύνου της υποδομής, ενώ υπογραμμίζει την …

Ακαδημία

Με σημερινή (20/05) ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής κοινοποιεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Ηλιάδη σε ρόλο τεχνικού υπευθύνου της υποδομής, ενώ υπογραμμίζει την απόφασή της να δώσει βάρος στην Ακαδημία, για την οποία αύριο (21/05) προαναγγέλεται συνάντηση. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:


“Η νέα Διοίκηση της ΠΑΕ ξαναστρέφει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ στο σημαντικότατο τομέα της Υποδομής. Σε αυτό το πλαίσιο αναφοράς, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας, κ. Κώστα Ηλιάδη, ο οποίος συνεχίζει στα καθήκοντα του Τεχνικού Υπευθύνου των Τμημάτων Υποδομής.


Μάλιστα, αύριο, Παρασκευή 21/05, η Διοίκηση θα έχει συνάντηση με τον Τεχνικό Υπεύθυνο και τους προπονητές της Ακαδημίας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο επιβεβλημένος προγραμματισμός για την εύρυθμη λειτουργία της Υποδομής σε όλα τα επίπεδα, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να ρυθμιστεί το θέμα των πληρωμών προς τα στελέχη των “κυανόλευκων” Τμημάτων Υποδομής”.

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top