Συνέχεια στο σίριαλ της Μανέτα

Με τελεσίγραφο της τελευταίας στιγμής ειδοποιήθηκε ο Ηρακλής για την προσβολή με τριτανακοπή της ΝΕ Πατρών για την ποινή της Σοφίας Μανέτα. Το απόγευμα της Τετάρτης ο έφορος …

Άλλα αθλήματα

Με τελεσίγραφο της τελευταίας στιγμής ειδοποιήθηκε ο Ηρακλής για την προσβολή με τριτανακοπή της ΝΕ Πατρών για την ποινή της Σοφίας Μανέτα.


Το απόγευμα της Τετάρτης ο έφορος του τμήματος Ανδρέας Τζίμας ενημερώθηκε για την κίνηση της Πάτρας, η οποία συνεχίζει μετά από την πρώτόδικη απόφαση και την απόρριψη της έφεσης να ζητά επίμονα την αλλαγή της ποινής μη μπορώντας να αποδεχτεί την εξέλιξη της υπόθεσης. Φυσικά κανείς από το τμήμα του Ηρακλή δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης λόγω της καθυστερημένης ενημέρωσης, εκτός από από τον δικηγόρο της ομάδας Κο Ροδινό ο οποίος δέχτηκε φραστικές επιθέσεις καθώς η παρουσία του προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην ομάδα της Πάτρας και στην οικογένεια της Μανέτα. Η οικογένεια της αθλήτριας μάλιστα δεν δίστασε να εκτοξεύσει και απειλές εναντίον του εφόρου του Ηρακλή ζητώντας μάλιστα από τον Κο Ροδινό να του τις μεταφέρει. Μετά και από αυτό το περιστατικό το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ζητά από την Διοίκηση του Ερασιτέχνη να επέμβει για την οριστική επίλυση του ζητήματος. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:


“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαΐου την προσβολή με τριτανακοπή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ η οποία όριζε ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών στην αθλήτρια και αρχηγό της ΝΕ Πατρών, Σοφίας Μανέτα. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι και η έφεση της αθλήτριας που ακολούθησε απορρίφθηκε ενώ η ίδια παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος για απολογία. Η υπόθεση της τριτανακοπής εκδικάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Μαΐου και το παρών από την πλευρά του Ηρακλή έδωσε ο δικηγόρος του τμήματος Κος Ροδινός, ο οποίος και παρακολούθησε την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο Κος Ροδινός δέχτηκε φραστική επίθεση από τους συγγενείς της αθλήτριας της Πάτρας, οι οποίοι εκτόξευσαν απειλές και προς το πρόσωπο του εφόρου του τμήματος Κου Ανδρέα Τζίμα, ο οποίος απουσίαζε από την εκδίκαση λόγω της καθυστερημένης σχετικής ενημέρωσής.


Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ηρακλή μετά και από αυτό το περιστατικό, δηλώνει αδυναμία λόγω έλλειψης ψυχικών αποθεμάτων και οικονομικών πόρων να συνεχίσει να υπερασπίζεται κάτω από αυτές τις συνθήκες το συμφέρον της ομάδας και καλεί τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου να αναλάβει την υπεράσπιση και προστασία του τμήματος μεσολαβώντας για την οριστική διευθέτηση του θέματος που προσβάλει την ιστορία και τις αξίες του Συλλόγου και θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της προπονητικής ομάδας και αθλητών.”

Back to Top