“Κυανόλευκες” επαφές με Βούγια και Κωφίδη

Σημαντικές επαφές για το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο “έκρυβε” το αποψινό (20/05) βράδυ, καθώς ο Γιάννης Τάκης και ο Δημήτρης Δημτρίου είχαν συνάντηση επί εδάφους Θεσσαλονίκης με …

Ηρακλής

Σημαντικές επαφές για το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο “έκρυβε” το αποψινό (20/05) βράδυ, καθώς ο Γιάννης Τάκης και ο Δημήτρης Δημτρίου είχαν συνάντηση επί εδάφους Θεσσαλονίκης με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, ενώ ο Αλέξης Κεσόπουλος συναντήθηκε με τον Σάββα Κωφίδη, βρίσκοντας γέφυρα συνεννόησης με τον βετεράνο του “Γηραιού”.


Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση για τη συνάντηση με τον υφυπουργό έχει ως εξής:


“Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 20/05, συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπύρου Βούγια, του Προέδρου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Γιάννη Τάκη και του Αντιπροέδρου, κ. Δημήτρη Δημητρίου.


 Ο Υφυπουργός, γνωστός και δεδηλωμένος Ηρακλειδέας, επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για την δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η “κυανόλευκη” ΠΑΕ και ενημερώθηκε πλήρως για την προσπάθεια σωτηρίας και εξυγίανσης, την οποία καταβάλλει σε όλους τους τομείς ο κόσμος της.


 Δήλωσε αλληλέγγυος στην τιτάνια αυτή προσπάθεια, ενώ, για λόγους συμβολισμού και συμμετοχής, προχώρησε στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας, υποσχόμενος ότι σε επίπεδο θεμάτων, που άπτονται της αρμοδιότητας των υπουργικών καθηκόντων του, θα υπάρξει πλήρης και ολοκληρωμένη συνεννόηση και συνεργασία με τον επίσημο ΗΡΑΚΛΗ, στην προοπτική του να αποκτήσει το Καυτανζόγλειο την υπόσταση ασφαλούς ποδοσφαιρικής έδρας, στο πνεύμα του αθλητισμού και του πολιτισμού, όπως επιθυμούν όλοι οι Ηρακλειδείς”.  


Η αντίστοιχη ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Σάββα Κωφίδη έχει ως εξής:


“Συνάντηση με τον κ. Σάββα Κωφίδη είχε σήμερα, Πέμπτη 20/05, ο διοικητικός σύμβουλος και Υπεύθυνος Οικονομικών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Αλέξης Κεσόπουλος. Ο βετεράνος άσσος και πρώην τεχνικός της ομάδας μας, επέδειξε απόλυτη κατανόηση στο θέμα της οικονομικής δυσχέρειας, που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και διευκρίνισε ότι προχώρησε στην κίνηση της νομικής διεκδίκησης των οφειλομένων λόγω της απόλυτης αδιαφορίας, που εισέπραξε προς το πρόσωπό του από την προηγούμενη διοικητική κατάσταση.


Επεσήμανε ότι συμπαρίσταται στην προσπάθεια του κόσμου και της νέας Διοίκησης για την ανάκαμψη της ομάδας σε όλους τους τομείς, ενώ το προσωπικό ζήτημά του έχει ήδη περάσει σε διαδικασία ρύθμισης, χάρη στην καλή διάθεση, η οποία επιδεικνύεται, πλέον και από τις δύο πλευρές”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top