«Αναζητούμε ανθρώπους που θα επενδύσουν»

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6, έδωσε ο προπονητής του Ηρακλή Λευτέρης Κακιούσης. Ο 42χρονος τεχνικός επισήμανε: «Ο Ηρακλής έχει τη δύναμη να …

Ηρακλής

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6, έδωσε ο προπονητής του Ηρακλή Λευτέρης Κακιούσης. Ο 42χρονος τεχνικός επισήμανε: «Ο Ηρακλής έχει τη δύναμη να επανέλθει σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και για τον λόγο αυτό ψάχνουμε ανθρώπους για να βάλουν λεφτά στην ομάδα. Πρωταρχικό μέλημα της διοίκησης είναι να πληρωθούν όλοι οι παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν φέτος και βοήθησαν τον Ηρακλή να ανέβει. Πιστεύω πως η ομάδα θα καταφέρει άμεσα να κερδίσει και πάλι την αξιοπιστία της και την αξιοπρέπειά της»
Για τις σεζόν στην Α2 και τα όσα συνέβησαν, τόνισε: «Επιλέξαμε να μείνουμε κάποιες χρονιές στην Α2, προκειμένου να γίνουμε και πάλι δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Έγινε προσπάθεια από όλες τις πλευρές, με σκοπό ο Ηρακλής να αγωνίζεται και πάλι από του χρόνου, στην Α1. Ήταν μια σεζόν αρκετά δύσκολη, ωστόσο στέφθηκε από επιτυχία λόγω της σχετικά γρήγορης εξασφάλισης της ανόδου, αλλά και της συμμετοχής στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος».

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top