Ο Παντελή για τα χρήματα

Εχουν γίνει αρκετές αναφορές μέχρι τώρα στα χρήματα που ο Ανδρέας Παντελή ισχυρίζεται ότι έχει βάλει στην ΠΑΕ Ηρακλής. Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε (19/5) …

Ηρακλής

Εχουν γίνει αρκετές αναφορές μέχρι τώρα στα χρήματα που ο Ανδρέας Παντελή ισχυρίζεται ότι έχει βάλει στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε (19/5) ο Κύπριος σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis». Ο Γιάννης Τάκης έχει πει πως… «ζητήσαμε από τον κ. Παντελή να μας φέρει στοιχεία που να αποδεικνύεται αυτό, με τα χρήματα που έβαλε και στους ανθρώπους που τα έδωσε. Δεν ξέρω αν έδωσε δάνειο ή κάτι άλλο στον Αντώνη Ρέμο, ο κ. Παντελή είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πρέπει να έχει αποδειχτικά στοιχεία για τα λεφτά που λέει ότι έδωσε».

Ο Παντελή σχολιάζοντάς το αυτό είπε ότι… «υπάρχει αναλυτική κατάσταση πού έχουν πάει αυτά τα λεφτά, θα έπρεπε να το ξέρουν από τη στιγμή που έχουν μιλήσει με τον κ. Πολύκαρπο. Έχουν διατεθεί κατευθείαν στους δικαιούχους και αφορούσαν υποχρεώσεις της ομάδας. Περιμένω τον κ. Ρέμο, με αυτόν έχω συμφωνήσει και θέλω να μιλήσουμε. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την τωρινή διοίκηση για να έχω απαιτήσεις. Αυτή η προσπάθεια δύο μηνών που είχα ξεκινήσει, έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή. Έτσι αποχώρησα και ήρθαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ξέρουν καλύτερα τι γίνεται τώρα. Εγώ είχα κάνει μία συνάντηση με τους ανθρώπους αυτούς και τους είπα ορισμένα πράγματα. Εγώ είχα βάλει κάποιους όρους για την λειτουργία της ομάδας, είχα ξεκαθαρίσει τι σκεφτόμουν όσον αφορά τον πρόεδρο».  


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top