Κωφίδης: “Παρακαλούσα…”

Δηλώσεις του Σάββα Κωφίδη δημοσιεύονται (19/5) στην εφημερίδα Goal, σχετικές με το θέμα της προσφυγής του. «Για ποιο θέμα μου μιλάτε; Εγώ την προσφυγή την …

Ηρακλής

Δηλώσεις του Σάββα Κωφίδη δημοσιεύονται (19/5) στην εφημερίδα Goal, σχετικές με το θέμα της προσφυγής του. «Για ποιο θέμα μου μιλάτε; Εγώ την προσφυγή την έχω καταθέσει εδώ και τρεις μήνες. Ρωτήστε και τον Γρηγόρη τον Φανάρα, αν δεν πιστεύετε εμένα. Προφανώς λόγω των πολλών αναβολών που έχει πάρει η εκδίκασή της βγήκε τώρα στη δημοσιότητα, αλλά η προσφυγή έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, χθες (σ.σ.: Δευτέρα, 17/5) πήρε νέα αναβολή. Είναι σημαντικό να το γνωρίζει ο κόσμος αυτό για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωφίδης και πρόσθεσε: «Από την πρώτη μέρα που έφυγα έστειλα εξώδικο στην ΠΑΕ μέσω του οποίου γνωστοποιούσα την πρόθεσή μου να κάνω προσφυγή. Κυριολεκτικά παρακαλούσα τους ανθρώπους της διοίκησης του Αντώνη Ρέμου να έρθουν να συζητήσουν μαζί μου για να μη φτάσει το θέμα στα δικαστήρια, αλλά κανείς ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε. Ολοι αδιαφόρησαν».


«Αν έρθει κάποιος λογικός…»


Το δημοσίευμα της εφημερίδας σημειώνει ακόμη ότι… Η αλήθεια είναι ότι ο Σάββας Κωφίδης δεν γνώριζε πολλά για την αλλαγή στα διοικητικά του Ηρακλή, ούτε πως υπάρχει πλέον σοβαρό πρόβλημα με την αδειοδότηση μετά τις προσφυγές που έχουν γίνει. Ωστόσο, όπως ο ίδιος είπε, ακόμη και τώρα δεν σκοπεύει να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα: «Ασφαλώς και είμαι διατεθειμένος να κουβεντιάσω για το θέμα αυτό με την ΠΑΕ. Αν έρθει κάποιος λογικός άνθρωπος της διοίκησης και μου το ζητήσει, θα μιλήσω μαζί του για να βρούμε μία λύση. Αν και σας επαναλαμβάνω ότι δεν θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο, αν ερχόταν κάποιος από τις προηγούμενες διοικήσεις να συζητήσει νωρίτερα μαζί μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top