ΑΠΑΤΣΗ: «Η ώρα των επωνύμων»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους επώνυμους φίλους του Ηρακλή να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης Πρωτοδικείου εξέδωσε το ΑΠΑΤΣΗ club. Αναλυτικά η ανακοίνωση του …

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους επώνυμους φίλους του Ηρακλή να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης Πρωτοδικείου εξέδωσε το ΑΠΑΤΣΗ club.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου:

«Το APACHE CLUB αυτή την κρίσιμη στιγμή καλεί όλους τους οπαδούς μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει η αγαπημένη μας ομάδα να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα της.

Καλεί όλους αυτούς τους επώνυμους (τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιούς, υποψήφιους Δημάρχους, υποψήφιους Νομαρχιακούς συμβούλους, βουλευτές, Δημάρχους, έπαρχους, βετεράνους, παλαιούς παράγοντες, πρώην και νυν προέδρους του Γ.Σ) που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και διατυμπανίζουν την αγάπη τους για την ομάδα, να σταθούν για μία φορά δίπλα της. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. Ήρθε η ώρα για πράξεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθούν συνένοχοι με αυτούς που έφεραν την ομάδα σε αυτήν την κατάσταση.

Ο Σύνδεσμος δεσμεύεται να ζητήσει λίστα με τα ονόματα των κατόχων διαρκείας για να δούμε τελικά ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί.

Επίσης δεσμεύεται να ζητήσει να αναλάβει την φύλαξη στις θύρες 4,5,6 για να δούμε τελικά ποιοι θα εισέρχονται».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top