“Το όλο θέμα, μια παρεξήγηση”

Για την προσφυγή που έκανε και την προσφυγή που απέσυρε μίλησε (18/5) ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος στον ραδιοφωνικό σταθμό sport103fm. «Το όλο θέμα στηρίχθηκε σε μία …

Ηρακλής

Για την προσφυγή που έκανε και την προσφυγή που απέσυρε μίλησε (18/5) ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος στον ραδιοφωνικό σταθμό sport103fm. «Το όλο θέμα στηρίχθηκε σε μία παρεξήγηση που δεν θα ήθελα να αναλύσω. Ενήργησα κατά αυτόν τον τρόπο γιατί ένιωσα εκτός πλάνων της ομάδας. Μετά όμως τη συνάντηση που έγινε απέσυρα την προσφυγή μου και στηρίζω την νέα προσπάθεια της διοίκησης».  

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα είπε: “Τρέχουνε πολλά θέματα στον Ηρακλή και υπάρχουνε πολλές δυσκολίες. Μετά τη σημερινή συνάντηση νιώθω ότι θα υπάρχει θετική εξέλιξη και με την αγάπη του κόσμου όλα θα πάνε καλά”.

Για την παραμονή του Γιόζεφ Μπουμπένκο σχολίασε: “Είναι πολύ σημαντικό που ο κ. Μπουμπένκο θα κάνει την προετοιμασία της ομάδας. Θεωρώ ότι έχει δώσει λίστα με το ποιους από τους ποδοσφαιριστές θέλει να παραμείνουνε. Έβγαλε την ομάδα από τον αγωνιστικό λήθαργο και δείξαμε πιο ομάδα και θεωρώ σημαντικό ότι θα ξεκινήσει η προετοιμασία με τον κ. Μπουμπένκο και θα πάμε καλύτερα”.


 
Για τη συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια της νέας διοίκησης της ΠΑΕ με την ανταπόκριση στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας σημείωσε: “Εμείς τον κόσμο τον έχουμε πάντα κοντά μας. Τους ένιωσα κοντά μου στα δύο χρόνια της παρουσίας μου και προσπαθούνε να βοηθήσουνε από την πλευρά τους. Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα και επιτέλους θα γίνουμε μία γροθιά με τον κόσμο της ομάδας να είναι η διοίκηση”.


Για την εντύπωση που αποκόμισε από τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, στη συνάντηση που είχε μαζί του ήταν κατηγορηματικός πως: “Γνωρίστηκα με τον πρόεδρο τον κ. Τάκη που μου μίλησε με ειλικρίνεια. Πρόκειται για έναν φίλαθλο που αγαπάει την ομάδα και ήρθε για να βάλει το κεφάλι του στον ντουρβά και με τον προγραμματισμό που γίνεται με τους συνεργάτες τους θα βρεθούνε λύσεις. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις βασίζονται στην αλήθεια. Στα δύο χρόνια που είμαι στον Ηρακλή ακούσαμε πολλές υποσχέσεις και είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι και να προσπαθείς να συγκεντρωθείς στον στόχο σου και άλλοι παράγοντες να σε αποσπούνε από αυτό και να μην σε αφήνουνε ήρεμο. Πέρσι πάντως με την έλευση του κ. Μπουμπένκο μείναμε συγκεντρωμένοι στο να σωθεί η ομάδα και εύχομαι και του χρόνου όλα να εξελιχθούν το ίδιο”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top