Σχόλιο: Η τελευταία ευκαιρία του Αντώνη Ρέμου

Έπειτα από σαράντα ημέρες απουσίας, ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στην Ελλάδα. Το Σάββατο ολοκληρώνεται η περιοδεία του σε Αυστραλία, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες. Δευτέρα, θα …

Έπειτα από σαράντα ημέρες απουσίας, ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στην Ελλάδα. Το Σάββατο ολοκληρώνεται η περιοδεία του σε Αυστραλία, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες. Δευτέρα, θα βρίσκεται στην Αθήνα. Από την Τρίτη καλείται να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής.

Η ανταπόκριση των φίλων του Ηρακλή στο κάλεσμα της νέας διοίκησης είναι συγκινητική. Ο Γιάννης Τάκης και οι συνεργάτες του, καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να ορθοποδήσει η ΠΑΕ. Χωρίς όμως τη στήριξη του ανθρώπου που οδήγησε την ομάδα σε αυτό το σημείο, δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν ο Ρέμος δεν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό –έστω- μέρος των χρεών που δημιουργήθηκαν επί ημερών του, ο Ηρακλής κινδυνεύει να τεθεί εκτός πρωταθλήματος! Και αυτό δεν αποτελεί απλά ένα ενδεχόμενο, αλλά είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Η εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στη διοργάνωση, προϋποθέτει την συνδρομή του μεγαλομετόχου.

Και όταν μιλάμε για συνδρομή, εννοούμε την άμεση εξασφάλιση ενός εκατομμυρίου ευρώ. Με αυτό το ποσό, εξασφαλίζεται η συμμετοχή του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα και δίνεται η δυνατότητα στη διοίκηση να διατηρήσει στο ρόστερ τους παίκτες που κρίνονται απαραίτητοι από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο.

Ο Ρέμος έχει τη χρυσή (και ταυτόχρονα τελευταία) ευκαιρία για να διορθώσει τα λάθη των τελευταίων μηνών, που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Αν την εκμεταλλευτεί, θα μείνει στη συνείδηση των κυανόλευκων φίλων, ως ο Ηρακλειδέας πρόεδρος που βγήκε μπροστά στα (πολύ) δύσκολα και κατάφερε να κρατήσει όρθια την ομάδα, ασχέτως της αγωνιστικής πορείας που διήνυσε επί των ημερών του.

Και η υστεροφημία, είναι κάτι που (θα πρέπει να) τον ενδιαφέρει…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top