Στις 27 Μαΐου η κρίσιμη ΓΣ του Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης με την οποία καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση. Την Πέμπτη 27/05 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική …

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης με την οποία καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση.


Την Πέμπτη 27/05 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής στο Ιβανώφειο. Το παρών έχουν δικαίωμα να δώσουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ , προσκομίζοντας την κάρτα μέλους του 2010. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ολομέλεια η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 31 Μαίου. Εγγραφές συνεχίζονται να πραγματοποιούνται στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Καλούνται τα μέλη του Γ.Σ.Θ. «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 27/5/2010 και ώρα 19.00 στο «Ιβανώφειο» γυμναστήριο (Αγίου Δημητρίου 159β), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :


1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και Πρακτικογράφου


2. Εκθεση πεπραγμένων της περιόδου : Ιούνιος 2009 έως Μάϊος 2010


3. Υποβολή ισολογισμού του προηγούμενου έτους και προϋπολογισμού του επόμενου


4. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής


5. Λήψη απόφασης για ίδρυση νέας ΚΑΕ και εκλογή προσωρινής πενταμελούς Επιτροπής


6. Τροποποίηση Καταστατικού


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου, δηλαδή αυτά που έχουν καταβάλει τις συνδρομές τους μέχρι τον μήνα Μάϊο 2010.


Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία την παραπάνω ημέρα και ώρα, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 31/5/2010 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.


Σημειώνεται ότι στην Συνέλευση της 27 Μαίου 2010 απαρτία υπάρχει με την παρουσία του 1/2 πλέον ενός των ταμειακώς εντάξει μελών, στη δε της 31 Μαίου 2010 απαρτία υπάρχει με την παρουσία των 2/5 των ταμειακώς εντάξει μελών του Συλλόγου για την ίδρυση της νέας ΚΑΕ και απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών. Για την τροποποίηση του Καταστατικού απαρτία υπάρχει με την παρουσία του 1/2 πλέον ενός των ταμειακώς εντάξει μελών και απόλυτη πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων μελών του Συλλόγου.


Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας


Δημήτριος Τριανταφύλλου                     Κων/νος Γωγάκος

Σχετικά Άρθρα

Back to Top